6 K-drame populare care vor avea Hollywood remake

Valul Hallyu domină lumea și putem vedea asta clar: de la concertele K-pop sold-out, tendințele alimentare coreene, produsele K-beauty și  K-dramele care au ajuns în topurile Netflix, putem spunem că fenomenul cultural coreean se intersectează cu toate domeniile.

Odată cu ascensiunea lui Hallyu, companiile de divertisment din Coreea de Sud colaborează cu companii internaționale pentru a aduce mai mult conținut în străinătate. 

Iată șase K-drame care vor primi un remake de la Hollywood:

1.  Crash Landing On You

Distribuția originală:  Hyun Bin , Son Ye Jin , Kim Jung Hyun , Seo Ji Hye

În urma popularității  Crash Landing On You, care a atins un maxim istoric, au apărut informații că o adaptare americană este deja în faza finală de planificare și dezvoltare de către Netflix SUA. 

2.  W: Two Worlds

Distribuția originală:  Lee Jong Suk , Han Hyo Joo

Craig Plestis, producătorul care a adus emisiuni TV coreene precum The Masked Singer  sau I Can See Your Voice în America, a transmis că drama fantastică W: Two Worlds va fi reprodusă ca o colaborare între MBC America, compania sa de producție Smart Dog Media și CBS Studios.

3.  Extraordinary Attorney Woo

Distribuția originală:  Park Eun Bin , Kang Tae Oh, Kang Ki Young, Joo Hyun Young

Drama  Extraordinary Attorney Woo era deja în discuții pentru un spin-off american după doar câteva episoade. JTBC News a raportat că au venit mai multe propuneri după ce serialul a primit recenzii pozitive de la spectatori.

4.  Hotel Del Luna

Distribuția originală:  IU , Yeo Jin Goo, Lee Do Hyun

În 2020, a fost confirmat de label-ul coreean Studio Dragon că Hotel Del Luna  va fi recreat de compania  americană de producție Skydance Media. Acesta este primul lor proiect de colaborare (care va fi scris de  scriitoarea  Alias  ​Alison Schapker), iar ambele companii așteaptă cu nerăbdare succesul remake-ului, deoarece vizează conținut „de care se pot bucura mai mulți oameni din întreaga lume”.  

5 și 6.  Vincenzo și Hometown Cha-Cha-Cha

Distribuția originală: Song Joong Ki , Jeon Yeo Bin , Ok Taecyeon ; Kim Seon Ho , Shin Min Ah

Vincenzo  și  Hometown Cha-Cha-Cha — două K-drame de succes care au fost produse de Studio Dragon – primesc undă verde pentru un remake internațional. O sursă din compania de producție a declarat că „Popularitatea lui  Vincenzo  și romantismul vindecător al  Hometown Cha-Cha-Cha demonstrează că publicul global s-a îndrăgostit deja de K-drame, indiferent de gen.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *