Locuri de filmare a unor seriale coreene recente

Cine nu a văzut Hometown Cha Cha Cha, Business Proposal, Our beloved Summer ori frumusețea de Vincenzo? Să vedem totuși cum arată locurile unde au fost filmate aceste seriale dragi nouă și după ce actorii și-au continuat activitatea prin alte părți, iar camerele de filmat au fost oprite. 

Sewoon Plaza
Sunt pur subiectivă când încep cu platoul de filmare principal din Vincenzo, acesta apărând și în alte drame cunoscute cum ar fi My name și Inspectoarea Koo. Nu există lingouri de aur ascunse în această clădire, dar cu siguranță veți găși alte comori în numeroasele magazine situate aici, în inima orașului Seul. Sewoon Plaza este cunoscut sub numele de Geumga Plaza în serialul Vincenzo. Centrul comercial vechi de 50 de ani găzduiește o mulțime de magazine de electronice și este, de asemenea, locul unde puteți găși lucrări de artă de vânzare. Mulți europeni sunt uimiți când aud anul în care a fost construit, având deja peste jumătate de secol vechime.

Jaha Super
Lăsând subiectivitatea la o parte, vă voi mai prezenta câteva locuri din dramele noastre iubite. Jaha Super pare a fi mini-marketul de bază pentru K-drame (precum și pentru filme și videoclipuri muzicale). Nenumărate seriale au fost filmate aici, începând din 2009 și până acum! Piața de cartier a fost înființată la începutul anilor 1970 și își continuă activitatea și astăzi. În Our Beloved Summer, Jaha Super este un magazin alimentar lângă o stație de autobuz. Bineînțeles, casele celor 2 actori principali pot fi văzute de după garduri.

Lotte World
În episodul opt din Business Proposal, CEO-ul a adus-o pe Shin Ha Ri la o întâlnire la Lotte World. Deținută de conglomeratul sud-coreean Lotte Group, Lotte World este mai mult decât un parc de distracții interior (este cel mai mare din lume!) – are și o insulă artificială în aer liber, lângă un lac. Din când în când, Lotte World are surprize pentru vizitatorii săi, de la parade tematice la o promoție Money Heist Korea. Alte drame care au fost filmate aici: Our Loved Summer, True Beauty și Love Alarm.

Cheongjin 3-ri Fishermen’s Welfare Center
Va fi o zi frumoasă și strălucitoare dacă veți vizita Centrul de bunăstare a pescarilor Cheongjin 3-ri din Pohang. Ne amintim asta ca fiind o clădire în Gongjin, alias satul (fictiv) de pe litoral, lângă orașul Cha-Cha-Cha. Primul etaj al centrului de asistență socială este o stațiune de scufundări, în timp ce etajul al doilea găzduiește o cafenea cu un interior familiar. Asta pentru că odinioară a fost Clinica dentară Yoon (deținută de dentistul nostru rezident Yoon Hye Jin) și acum este un loc unde ia masa în timp ce admiră marea!

Chiar dacă nu apar în peisaj actorii, îi putem vedea oricum în toate aceste locuri cunoscute. Omul sfințește locul! Iar locurile acestea au și fost sfințite!                                                                  

Ce serie vă mai dragă din locurile acestea? Zile frumoase!

Articol scris de colaboratoarea noastră, Inzaghi.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *