Top cântărețe coreene care sunt și actrițe, alese de experții din industrie

Star News a sărbătorit recent cea de-a 19-a aniversare, marcând aproape două decenii de acoperire cuprinzătoare în domeniul divertismentului de la înființarea sa la 1 septembrie 2004, într-o perioadă în care industria divertismentului cunoștea o creștere a activităților celebrităților. Această perioadă a cunoscut o expansiune remarcabilă a artiștilor, modelând peisajul divertismentului contemporan.

Numărul tot mai mare de „multi-entertaineri”, în special artiști idoli care se aventurează în actorie și în alte domenii creative, este o dovadă clară a acestei evoluții. Spre deosebire de trecut, unde „actor-cântăreț” era doar o etichetă, acum semnifică versatilitate și talent semnificative. Este un titlu căutat, care indică puterea vedetei și abilitățile de actorie excepționale, sporind foarte mult atractivitatea și capacitatea de comercializare a artistului.

Așadar, iată cele mai bune actrițe idoli alese de experții din industrie:

Locul 8 – Hello Venus’ Nara  (1 Vote)

Locul – Cosmic Girls’ Bona (3 Votes)

Locul 6 – Apink’s Jung Eun Ji (4 Votes)

Locul 5 – Kim Se Jeong (5 Votes)

Locul 4 – Nana (7 Votes)

Locul 3 – Suzy (9 Votes)

Locul – IU (11 Votes)

Locul 1 – Girls’ Generation’s YoonA (13 Votes)

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *