Toate fețele cunoscute din „Tale Of The Nine-Tailed 1938” și unde le-ați mai văzut

Ne place o dramă cu fantezie și acțiune bună – Tale of the Nine-Tailed 1938 are loc în același univers ca și seria originală din 2020, de data aceasta urmărind faptele lui gumiho Lee Yeon (interpretat de Lee Dong Wook) când este aruncat înapoi în trecut. Iată unde ați mai văzut distribuția din Tale of the Nine-Tailed 1938.

Povestea celor nouă cozi 1938

Iată unde ați mai văzut distribuția din Tale of the Nine-Tailed 1938:

1. Lee Dong Wook ca Lee Yeon

Câtă suferință poate îndura un gumiho? Dacă sunteți un fan al dramei originale, îl cunoașteți deja pe Lee  Dong Wook de la începuturile sale cu My Girl . De atunci, a jucat orice tip de personaj sub soare, inclusiv fermecătorul Grim Reaper din Goblin, dentistul psihopat din Strangers from Hell și avocatul reținut din Touch Your Heart.

Lee Dong Wook în Povestea celor nouă cozi 1938

2. Kim So Yeon ca Ryu Hong Joo

Dacă nu ați vizionat încă toate cele trei sezoane din The Penthouse, nu știți ce pierdeți! Kim So Yeon a strălucit în rolul maleficei Cheon Seo Jin, soprana nebună obsedată să conducă Palatul Hera. Dar înainte de Penthouse, ea era deja un nume cunoscut – a jucat rolul reporterului Young Mi în All About Eve în 2000 (da, un alt personaj cu probleme!). Dar această actriță premiată nu are doar roluri negative. Ea a jucat, de asemenea, în Prosecutor Princess, unde personajul ei era tare drăguț. În Tale of the Nine-Tailed, actrița o interpretează pe îndrăzneața Hong Joo, spiritul paznic al unui munte.

Kim So Yeon în Povestea celor nouă cozi 1938
POVESTEA CELOR NOUĂ COZI 1938/TVN

3. Kim Bum ca Lee Rang

Suntem atât de bucuroși să-l vedem pe Rang din nou și să-i vedem tranziția de la bandit dezordonat la domn bine îmbrăcat. Relația lui cu Yeon este încă la fel de complicată ca întotdeauna, dar acum îi vedem îndurând probleme împreună. Kim Bum a ajuns la faimă ca unul dintre F4 în Boys Over Flowers. În ultimii ani, ne-a plăcut să-i vedem relația cu Rain în Ghost Doctor, unde l-a interpretat pe Seung Tak, un rezident care poate vedea spiritele. De asemenea, a jucat rolul unui student la drept în Law School.

Kim Bum în Povestea celor nouă cozi 1938

4. Ryu Kyung Soo ca Cheon Mu Young

Ryu Kyung Soo ar putea fi tăcut și modest în viața reală, dar personajele lui din drame sunt total opusul. Mu Young este un alt fost zeu al muntelui și prieten apropiat al lui Yeon. El a furat piatra gardiană care l-a determinat pe Yeon să se întoarcă în 1938. În ceea ce privește celelalte roluri ale lui Kyung Soo, cine îl poate uita ca Seung Kwon al lui DanBam în Itaewon Class? De asemenea, și-a încercat talentul atât în ​​thrillere, cât și în comedii romantice, de la a fi diacon în Hellbound la un autor care caută dragostea în Lovestruck in the City.

Ryu Kyung Soo în Povestea celor nouă cozi 1938

5. Hwang Hee ca Goo Shin Joo

Ne place să vedem spiritul vulpii al lui Hwang Hee, Shin Joo, la vânătoare în Tale of the Nine-Tailed, dar această dramă este departe de prima sa incursiune în acțiune. A fost membru al Tribului Muntelui Alb în Arthdal ​​Chronicles și agent NIS în The Veil. De asemenea, a jucat în drame precum Doctor John și Dali și Cocky Prince.

6. Kim Yong Ji ca Sunwoo Eun Ho

În 1938Kim Yong Ji îl interpretează pe Eun Ho, un reporter Sunwoo Ilbo. Această actriță a făcut furori când a debutat în drama lui Kim Eun Sook, Mr. Sunshine. S-ar putea să vă amintiți, de asemenea, rolurile ei duble din King: The Eternal Monarc, unde a jucat rolul de interes amoros al lui Jo Eun Seob.

7. Kim Soo Jin ca Bok Hye Ja

Kim Soo Jin o joacă pe Bok Hye Ja în 1938, dar de data aceasta deține un magazin de lux în Gyeongseong. Ați văzut-o, de asemenea, în serialul de succes Hot Stove League ca membru al echipei de operațiuni a echipei de baseball Dreams, unde chiar a câștigat un premiu de actorie pentru eforturile sale. Ea a jucat în alte drame populare în ultimii ani, inclusiv Hospital Playlist și Navillera.

8. Kim Jung Nan ca Taluipa

Această actriță veterană a jucat în mai multe drame de succes, inclusiv A Gentleman’s Dignity, Bridal Mask, Sky Castle și Crash Landing On You. Ea a jucat, de asemenea, în Song Joong Ki -titlul Reborn Rich, o dramă populară despre răzbunare, în care a jucat-o pe Son Jeong Rae, prima noră a familiei Soonyang.  În 1938Kim Jung Nan  o interpretează pe Taluipa, sora regelui lumii interlope și responsabilă de lista spiritelor moarte.

9. Ahn Gil Kang ca Hyunuiong

În 1938, joacă rolul lui Hyunuiong, soțul lui Taluipa și portarul lui Samdo River. Acest actor veteran este un actor de film și dramă premiat. Dacă îți plac dramele de epocă, s-ar putea să-ți amintești de el în Iljimae și Chuno. El a fost, de asemenea, războinicul lui Mi Shil în Queen Seondeok, câștigând un premiu pentru actorie în acest rol. Ahn Gil Kang era cunoscut ca o figură răutăcioasă, dar acum și-a dezvoltat un fler pentru rolurile de tată. Îți amintești de el ca tatăl lui Bok Joo în Halterofilia Fairy Kim Bok Joo?

10. Ha Do Kwon ca Ryuhei Kato

Ha Do Kwon este un actor versatil, renumit pentru rolurile sale. În 1938 , el îl joacă pe Ryuhei Kato, directorul forței de poliție a generalului guvernului (și posibil un răufăcător nefast în mai multe moduri). Printre rolurile sale emblematice se numără profesorul de muzică din The Penthouse, un jucător de baseball în Hot Stove League și șeful gărzilor imperiale din The Last Empress (da, toate acestea au fost interpretate de același actor!).

Tale Of The Nine-Tailed 1938 este difuzat în prezent pe Prime Video.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *