7 *Appas* din K-Drame pe care îi adorăm

Acești părinți fictivi nu numai că ne-au distrat, dar ne-au învățat și lecții de viață valoroase despre dragoste, sacrificiu și importanța familiei. Cu personajele lor îndrăznețe, ne-au cucerit fără efort inimile, făcându-ne să prețuim momentele prețioase pe care le împărtășim cu propriii noștri tați. Ești curios să știi cine a ajuns pe lista noastră? 

Iată 5 dintre tații noștri favoriți din K-drama și seriile în care îi puteți întâlni:

1. Kim Chang Gul, Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo (2016)

Kim Chang Gul, interpretat de talentatul actor Ahn Gil Kang, are o performanță impresionantă cu portretul său încântător al unui tată singur, un fost culturist care acum deține un restaurant.

Chang Gul este incredibil de grijuliu și susține cariera a fiicei sale Bok-joo, iar încurajarea neclintită este ca o rază de soare ce reușește să ne aducă zâmbetul pe fețe. El este cu adevărat un memento constant al puterii care vine din a crede în visele celor dragi!

2. Sung Dong Il, Reply 1988 (2015)

Personajul său exemplifică complexitatea paternității, amintindu-ne că și cei mai stricti tați pot avea inimile pline de dragoste pentru copiii lor. Poate că nu își exprimă dragostea în aceeași manieră ca alți părinți, dar au propriul mod unic de a-și arăta afecțiunea.

nedefinit

3. Lee Ik Jun, Hospital Playlist (2020)

În drama apreciată de critici Hospital Playlist, Jo Jung Suk  înfățișează personajul fermecător și carismatic al lui Lee Ik Jun, un chirurg talentat și un tată singur iubitor pentru fiul său adorabil, Uju (Kim Jun). Ik Jun își echilibrează fără efort cariera solicitantă cu responsabilitățile sale ca tată, punând întotdeauna bunăstarea fiului său mai presus de orice altceva.

Cu râsul său molipsitor și glumele sale, el aduce bucurie atât pacienților săi, cât și vieții fiului său, făcându-l un adevărat model!

nedefinit

4. Seo Chung Myung, Start-Up (2020)

Reprezentarea lui Kim Joo Hun a lui Seo Chung Myung în Start-Up arată profunzimea dragostei unui tată. În ciuda provocărilor cu care s-a confruntat, a rămas un sistem de sprijin constant pentru fiica sa, Seo Dal Mi (Bae Suzy).

El o ghidează pe Dal Mi și îi insuflă credința că visele pot fi realizate prin perseverență. Atât de dulce!

nedefinit

5. Do Chil Goo, Strong Woman Do Bong Soon (2017)

Yoo Jae Myung aduce căldură și umor personajului său Do Chil Goo din Strong Woman Do Bong Soon. El devine o sursă de putere și încurajare pentru fiica lui, menținând mereu o atitudine pozitivă chiar și atunci când este în mod constant presat de soția sa.

nedefinit

6. Park Sung Yeol, Itaewon Class (2020)

Apariția lui Park Sung Yeol (Son Hyun Joo) în serie poate să fi fost scurtă, dar impactul său asupra vieții fiului său Sae Ro Yi (Park Seo Joon) este cu adevărat de nemăsurat.

Nu numai că și-a crescut fiul cu dragoste și grijă, dar i-a insuflat și valorile dreptății și perseverenței, în ciuda faptului că s-a confruntat cu numeroase obstacole. Sprijinul său neclintit pentru fiul său a servit drept forța din spatele călătoriei lui Sae Ro Yi către succes, ajutându-l să-și îndeplinească visul de a-și deschide propriul restaurant.

nedefinit

7. Cho Sang Gu, Move To Heaven (2021)

Lee Je Hoon joacă rolul unui fost condamnat Cho Sang Gu, căruia i-a fost încredințat tutorele nepotului său după ce fratele său a murit din cauza unui stop cardiac.

Nepotul său, Han Geu Ru (Tang Jun Sang ), este în spectrul autismului. Este extrem de inteligent și are o memorie incredibilă și lucrează  pentru Move to Heaven, o companie de „vindecare a traumelor” înființată de tatăl său.

În timp ce Sang Gu a decis inițial să aibă grijă de nepotul său pentru un câștig financiar, a ajuns rapid să-l cunoască pe Geu Ru și a servit ca figură paternă după luni de muncă împreună. În același timp, a căpătat o perspectivă proaspătă despre viață care i-a permis să descopere adevărul despre copilăria lui!

nedefinit

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *