S-a raportat faptul că actrița Han So Hee va apărea în piesa solo a lui Jungkook din BTS

Atât BigHit Music, cât și agenția lui Han So Hee, au răspuns  informațiilor speculative cum că actrița va apărea în piesa de debut solo al lui Jungkook din BTS. Actrița este cunoscută mai cu seamă pentru rolurile pe care le-a jucat în serialele ,,Nevertheless”, ,,My Name” și ,,The World of the Married”.

Actrița Han So Hee | @xeesoxee/Instagram

Pe 1 iulie, postul de știri coreean OSEN a raportat faptul că Han So Hee va apărea în videoclipul oficial al piesei de debut solo a lui Jungkook. (Deși membrul din BTS a mai lansat anterior melodii solo, el se pregătește în prezent să își facă debutul oficial cu primul său album solo.)

Potrivit raportului celor de la OSEN, Han So Hee a finalizat filmările pentru videoclipul muzical la începutul acestei luni, în Los Angeles, înainte de a se întoarce în Coreea pe 22 iunie.

Câteva ore mai târziu, tot în aceeași dimineață, BigHit Music a răspuns cu privire la raport, declarând cu prudență: „Este dificil de confirmat dacă Han So Hee va apărea în videoclipul solo al lui Jungkook din BTS.”

Agenția lui Han So Hee, 9ato Entertainment, a declarat într-un mod asemănător: „Este dificil de confirmat dacă Han So Hee va apărea sau nu în videoclipul lui Jungkook”. 

Între timp, Jungkook va lansa single-ul intitulat „Seven” pe 14 iulie, la ora 13 KST (ora 7:00 în România). Conform rapoartelor, există două versiuni ale melodiei – o versiune curată și una explicită. Maknae-ul trupei BTS a fost recent în L.A. pentru filmările acestui videoclip.

22 iunie – Atât Han So Hee, cât și Jungkook, sosesc în Seul, la doar două ore diferență. | @koreadispatch/Instagram

  • MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE ACTRIȚĂ 

Ultima apariție a lui Han So Hee într-un videoclip muzical a fost în anul 2019, în piesa  „You & I”, de la Melomance. Actrița este, de asemenea, binecunoscută pentru apariția în MV-ul trupei SHINee, „Tell Me What To Do”. 

Han So Hee este una dintre cele mai căutate actrițe din lumea divertismentului coreean, iar apariția ei în videoclipul lui Jungkook a ridicat și mai mult așteptările.

  • MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE ,,SEVEN”

Între timp, „SEVEN” este descrisă ca fiind melodia perfectă pentru vara acestui an. Conform comunicatului de presă al companiei BigHit Music, „Seven” este o „melodie de vară”, revigorantă, care ne va face cu siguranță să explorăm întregul farmec al lui Jung Kook. ,,Sperăm că «Seven» va duce distracția din toiul verii la următorul nivel.”, se specifică în declarație.

Ați fi încântați să o vedeți pe Han So Hee în videoclip muzical al lui Jungkook?

Sursa

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *