Noi începuturi: șase seriale coreene despre a doua șansă

Dacă ți s-ar oferi șansa de a-ți reface viața, ai face-o? Dar dacă ți se oferă 19 șanse? Odată cu premiera serialului „See You in My 19th Life”, mulți fani ai serialelor coreene au devenit interesați de kdramas care au ca temă o a doua șansă de a-ți trăi viața. Haideți să facem o călătorie prin șase K-Drame captivante care gravitează în jurul acestei teme. Să avem ce urmări când se încheie „See You in My 19th Life”.

1. „18 Again”: „18 Again” oferă o narațiune încântătoare care are în rolurile principale talentele lui Lee Do Hyun, Hwang In Yeob și Kim Ha Neul. Această poveste captivantă se învârte în jurul unui bărbat care se trezește transportat în mod miraculos înapoi în sinele lui de 18 ani, câștigând ocazia extraordinară de a-și remodela viața. Aceasta este o călătorie palpitantă de redescoperire care vă va ține în priză până la sfârșit!

2. „Our beloved Summer”: Acest serial e un vârtej de emoții. „Our beloved Summer” încapsulează frumos călătoria cu suișuri și coborâșuri a iubirii, pornind într-o călătorie care te duce de la rivalitatea academică la prietenie, înflorind în dragoste și navigând prin înstrăinare, pentru a te reîntâlni ani mai târziu. Este o explorare emoționantă a rezistenței iubirii și a puterii transformatoare a celei de-a doua șanse.

3. „Cunning Single Lady”: difuzat în 2014, acest serial de dragoste este despre o femeie divorțată care încearcă să-și recâștige fostul soț, proaspăt devenit bogat. Vremurile disperate necesită măsuri disperate, iar această comedie romantică vă arată cu siguranță că a doua șansă nu este întotdeauna menită să să întâmple!

4. “Emergency Couple“: Lumea este, fără îndoială, un loc mic, deoarece cuplul divorțat Oh Chang Min și Oh Jin Hee ajung să fie reuniți. Intriga? Amândoi ajung stagiari la același spital!

5. „Twenty Again”: În „Twenty Again”, Ha No Ra profită de o oportunitate neconvențională de a merge la aceeași universitate ca fiul ei de 20 de ani, dând o nouă viață relației lor. Această întorsătură neașteptată îi oferă o a doua șansă de a crea o legătură mai profundă cu fiul ei, întărindu-le legătura într-un mod unic și convingător.

6. „Go Back Couple”: „Go Back Couple” explorează realitățile complicate ale vieții de căsătorie, în timp ce Choi Ban Do și Ma Jin Joo jonglează cu responsabilitățile, nu numai ca parteneri, ci și ca părinți. Într-o întorsătură a destinului, perechii i se oferă posibilitatea de a inversa timpul și de a-și rectifica regretele trecute. Această întorsătură neașteptată a evenimentelor le oferă șansa de a-și reîntineri relația și de a naviga împreună pe o cale nouă, subliniind temele de durată ale reconcilierii.

Ce alte drame asemănătoare recomandați spectatorilor?

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *