Care este relația dintre Gwan-hee și Min-ji după finalizarea sezonului 3 din Single’s Inferno?

Reality-show-ul coreean de dating de pe Netflix, Single’s Inferno este pe buzele tuturor. Show-ul aflat la al treilea sezon face ravagii și creează o mulțime de discuții printre internauți, legate de cuplurile din show și atitudinea participanților pe parcursul episoadelor. Sezonul 3 încheiat recent ne-a ținut pe toți cu ochii lipiți de ecrane pentru a afla cu cine rămâne în final cel mai popular dintre concurenții masculini, Lee Gwan-hee. Atât telespectatorii, cât și gazdele show-ului făceau presupuneri legate de relația sa cu 3 participante: Cho Min-ji, Hye-seon și Ha-jeong. Lucrurile nu s-au terminat cum am fi presupus pentru Lee Gwan-hee și Cho Min-ji.

Show-ul întrunește doisprezece concurenți singuri, șase bărbați și șase femei, care sunt în căutarea unui potențial partener. Ei trăiesc în „Infern”,  în condiții dificile, cu provizii puține, fiind nevoiți să-și pregătească singuri mâncarea în aer liber, în timp ce trăiesc în ceea ce par a fi containere maritime renovate. Cu toții ajung să se cunoască pe măsură ce concurează pentru a dobândi întâlniri cu cei de care sunt interesați, precum și alte recompense. Dacă se cuplează cu succes, pot să scape din Infern și să petreacă o noapte în Paradis, adică într-un hotel de lux.

Triunghiul amoros dintre Gwan-hee, Min-ji și Hye-seon

Min-ji a fost o concurentă adăugată mai târziu în emisiune, mai exact în episodul 5, pentru a surprinde publicul și a stârni intrigi între presupusele perechi. De asemenea, ea a fost și una dintre multele concurente de care Gwan-hee a fost interesat. Mai târziu, aceasta s-a regăsit într-un triunghi amoros cu Hye-seon, o altă concurentă căreia îi plăcea de Gwan-hee, alături de Ha-jeong.

Când Hye-seon a câștigat provocarea dată concurentelor, a putut alege prima bărbatul alături de care voia să meargă în Paradis și nu a fost surprinzător faptul că l-a ales pe Gwan-hee. Min-ji a ajuns pe locul trei și a fost dezamăgită, întrucât și ea își dorise să meargă împreună cu acesta, însă a trebuit să se mulțumească cu Park Min-kyu (pe care l-a ales știind că Gwan-hee o rugase să nu  meargă împreună cu el, fiindcă îl considera un potențial rival,  ci cu Jin-seok).

Cuplurile au avut parte de aceeași plimbare cu elicopterul, timp în care Min-ji l-a tras încet, dar în mod repetat, pe Gwan-hee de braț. Acesta, fiind supărat de faptul  că Min-ji a ales să meargă cu Min-kyu, i-a respins gestul și și-a tras cotul, fără a-i acorda vreo privire. Concurenta, simțindu-se neglijată de Gwan-hee, după ce ziua trecută se comportase foarte frumos cu ea, a început să plângă în cămașa lui Min-kyu. Mulți spectatori au considerat că a avut un comportament excesiv de emoțional, care a fost nepotrivit, mai ales pentru că se aflau în preajma lui Hye-seon, ceea a făcut-o să pară imatură.

Hye-seon a avut aproape pe tot parcursul sezonului o energie pozitivă, iar această călătorie cu elicopterul nu a fost o excepție. În timp ce Min-ji încă plângea, Hye-seon a ales să se prefacă că nu a observat izbucnirea emoțională a acesteia. În tot acest timp, concurenta pur și simplu s-a uitat pe fereastră și a încercat să se bucure senin de plimbare. Stabilitatea și atitudinea ei liniștită sunt în perfectă contradicție cu aroganța și copilăria lui Gwan-hee.

În finala sezonului 3 din Single’s Inferno, trei femei l-au ales pe Gwan-hee, inclusiv Hye-seon și Min-ji, dar bărbatul a ales-o pe Hye-seon, vrând, probabil, o relație mai pașnică, întrucât o catalogase anterior pe aceasta ca fiind o femeie tocmai bună de măritiș, alături de care ar putea să-și construiască o familie. Astfel, Min-ji a fost trimisă singură acasă.

Ce știm despre Gwan-hee?

Gwan-hee este un jucător de baschet profesionist, în vârstă de 35 de ani, care a fost cu desăvârșire cel mai popular concurent din sezonul 3 din Single’s Inferno și a fost interesat de aproximativ patru femei diferite de-a lungul sezonului.

În prima zi a întâlnit-o pe Hye-seon, iar perechea a petrecut împreună o noapte în Paradis. A doua zi, s-au despărțit și i-a fost prezentat lui Yun Ha-jeong, o funcționară  în vârstă de 26 de ani, care a fost și ea atrasă de Gwan-hee. Cei doi au fost extrem glumeți împreună și plini de spirit, ceea ce a încântat gazdele show-lui.

Pe lângă Hye-seon, Ha-jeong și Min-ji, el a arătat, la un moment dat, un oarecare interes și față de modelul Kim Gyu-ri, dar acea relație nu a mers niciodată la fel de departe ca cele pe care le-a avut cu celelalte trei femei.

La rândul său, starul Gwan-hee a vorbit mult despre sentimentele sale pentru cele patru femei și a fost imposibil de prezis următoarea lui mișcare, schimbându-și întotdeauna părerea despre ele. În final, Gwan-hee a trebuit să aleagă dintre Hye-seon, Ha-jeong și Min-ji, el alegând-o pe cea dintâi. Gwan-hee s-a arătat destul de încântat de timpul petrecut cu Hye-seon, părând să dezvolte o conexiune grozavă înspre sfârșitul sezonului.

Ce știm despre Min-ji?

Min-ji, în vârstă de 26 de ani, s-a alăturat serialului mai târziu decât ceilalți membri ai distribuției sezonului 3 și a provocat destulă agitație la sosirea ei. Aceasta își dorește să devină prezentatoare de știri, iar în prezent se specializează în economie la Ewha Women’s University. La fel ca multe dintre celelalte membre ale distribuției, Min-ji este o fostă concurentă Miss Korea, obținând locul 2 în anul 2021.

La sosire, i s-a permis să aleagă doi bărbați cu care să meargă în Paradis. După ce a purtat scurte conversații cu toți bărbații, ea i-a ales pe Choi Min-woo și Lee Jin-seok, însă pe parcursul timpului petrecut in Paradis, ea a fost mai apropiată de Jin-seok, care era, inițial, interesat de An Min-Young.

Care este relația dintre Gwan-hee și Min-ji în prezent și ce interacțiuni au mai avut loc între ei de la finalizarea sezonului?

De când s-a încheiat sezonul 3 din Single’s Inferno, Min-ji a continuat să-și urmeze visul de a deveni prezentatoare de știri. Contul de Instagram al lui Min-ji conține imagini cu ea de la modeling, care alternează cu știrile. Cu toate acestea, nu a postat niciodată fotografii cu ea petrecând timp cu foștii colegi din distribuția show-ului Single’s Inferno. De asemenea, ea nu a postat niciodată nimic care să sugereze că este într-o relație, astfel că Min-ji pare să fie în continuare singură.

Într-un interviu acordat celor de la NaverNews, s-a pronunțat în legătură cu comportamentul pe care l-a avut față de Gwan-hee, mai ales în timpul călătoriei cu elicopterul, spunând că s-a simțit jenată de ,,imaturitatea de care a dat dovadă”, însă privește acest incident ca pe o ,,lecție de viață”. (https://www.dexerto.com/reality-tv/singles-inferno-min-ji-apologies-for-immature-season-3-behavior-2495039/)

Totuși, la sfârșitul sezonului, cei doi au stat unul lângă altul într-una dintre postările lui Gwan-hee de pe Instagram și păreau să fie în relații amicale.

Judecând după pagina de Instagram a sportivului, el este ocupat să joace baschet de performanță. Acesta joacă în Liga Coreeană de Baschet ca aruncător, fiind cel mai bun aruncător al echipei LG Sakers. Gwan-hee este văzut adesea petrecând timp împreună cu foștii săi colegi din Single’s Inferno, postând în mod regulat fotografii împreună cu ei.

În mai multe rânduri, aceștia au asistat chiar la meciurile de baschet ale lui Gwan-hee. Este evident că experiența i-a apropiat, construind prietenii de durată. Conform spuselor sportivului și ale lui Hye-seon, cei doi nu se mai întâlnesc, iar bărbatul nu pare să se vadă cu nimeni nou, deoarece nu postează niciodată fotografii cu alte femei, decât cu cele din distribuția emisiunii.

Ați urmărit sezonul 3 din Single’s Inferno? Care este perechea voastră preferată?

Articol realizat de către colaboratoarea noastră, Anna B. Sursa

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *