Fanii globali se îngrămădesc la Seul pentru a comemora cea de-a 10-a aniversare a BTS

O mulțime de fani dedicați ai gigantului K-pop BTS s-au adunat să facă poze în fața clădirii Hybe, compania de divertisment din spatele trupei, din Seul, luni dimineață. Mulți dintre ei erau membri ai ARMY, fandom-ul pasionat al trupei, care a sosit din toate colțurile lumii pentru a participa la BTS 10th Anniversary Festa, un festival de două săptămâni pentru a comemora cea de-a 10-a aniversare a trupei. Locația din districtul central Yongsan din Seul a devenit recent un loc de pelerinaj pentru entuziaștii BTS, atrăgând fani din toată lumea. Siena Yates, o jurnalistă de 33 de ani din Noua Zeelandă, a fost una dintre ei.

„A fost o perioadă cam întunecată în viața mea. Și apoi am avut mult timp să stau și să-i privesc cu adevărat și am început să văd conținutul „In the Soop” și „Bon Voyage”, și mai ales „ Episodul „Bon Voyage” când au venit în Noua Zeelandă. După aceea, am devenit tot mai obsedată de ei.”, a spus ea când a fost întrebată cum a devenit fan.

Fanii fac o poză cu un desen graffiti cu membrii BTS pe peretele exterior al clădirii de birouri a centralei K-pop Hybe din centrul Seulului, 12 iunie. Yonhap
Un slogan care sărbătorește a 10-a aniversare a grupului de băieți K-pop BTS este văzut în exteriorul clădirii Hybe din centrul Seulului, 12 iunie.

Ea a spus că tot ce a ascultat a fost BTS în ultimii doi ani și a început să se uite la multe K-drame datorită lor.
“Toată viața mea a început să fie centrată în jurul Coreei. Este ireal că sunt aici acum”, a spus ea despre modul în care trupa i-a schimbat viața. Pe peretele exterior al clădirii era, de asemenea, un graffiti cu cei șapte membri și un slogan scris cu litere albe uriașe, „BTS presents everywhere”.

Principalele repere ale orașului, precum insula plutitoare Sevit de pe râul Han, Turnul N Seoul din Parcul Muntele Nam, Primăria Seul, Dongdaemun Design Plaza și Podul Cupei Mondiale, vor fi iluminate în violet, culoarea simbolizând grupul.

Fanii fac o poză cu un desen graffiti cu membrii BTS pe peretele exterior al clădirii de birouri a centralei K-pop Hybe din centrul Seulului, 12 iunie. Yonhap
Turiști în fața unei imagini cu magistralul K-pop BTS pe un panou publicitar din Seul, 12 iunie.

Alți fani care vizitează clădirea Hybe și-au împărtășit cu entuziasm gândurile despre influența pe care grupul a avut-o asupra vieții lor.
„Am avut dificultăți în 2018, după ce am fost respinsă de la 15 universități”, a spus Claudia Agustin, o fană indoneziană de 23 de ani. „Și apoi au lansat seria de albume „Love Yourself” cu versuri care spuneau „este în regulă să eșuezi, este în regulă să fii trist și poți să încerci din nou”. Mi-au salvat viața prin acest mesaj.” Ea a spus că acum lucrează ca contabilă după absolvirea facultății.

Ariel Epperson, o studentă americană în vârstă de 22 de ani, care acum învață limba coreeană la Seul, a declarat: „M-au făcut să mă iubesc mai mult decât am făcut-o până acum. Ca persoană, nu știu dacă aș fi unde sunt astăzi fără ei. M-au ajutat într-o perioadă atât de grea și m-au făcut să mă simt mai puțin singură.”

Fanii fac o poză cu un desen graffiti cu membrii BTS pe peretele exterior al clădirii de birouri a centralei K-pop Hybe din centrul Seulului, 12 iunie. Yonhap
O imagine a mașinii K-pop BTS este afișată pe un panou publicitar din Seul, 12 iunie.


“Sunt foarte iubitori și le pasă de fanii lor. Personalitățile lor par pur și simplu sincere. Muzica lor este, de asemenea, foarte bună. Desigur, îi iubesc pentru muzică, iar versurile lor sunt uimitoare. Au coregrafii minunate.” Anne Micic, în vârstă de 54 de ani, a venit în Coreea în urmă cu o săptămână, ca parte a unui turneu de grup de trei săptămâni cu alți 27 de membri australieni ai ARMY. „Am fost la Busan și am mers în locuri în care BTS au făcut videoclipuri muzicale și au fost la restaurante și totuși am călătorit pentru a vedea o mulțime de BTS.” Întrebată de ce iubește trupa, ea a evidențiat mesajul pe care îl are în muzica ei și prietenia dintre membri.

„Ei vorbesc despre lucruri despre care cred că alți muzicieni nu prea vorbesc, știi, despre a te iubi și despre a fi sincer cu tine însuți. Au o prietenie pe care oricine și-ar dori să o aibă. Cei șapte tineri au crescut împreună și se prețuiesc mult unul pe altul, iar asta este foarte important”, a spus ea zâmbind.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *