6 actori coreeni celebri și iubitele din viața reală

Femeile din întreaga lumea sunt îndrăgostite de actorii coreeni, care nu numai că arată foarte bine, dar sunt și extraordinar de talentați. Prin urmare, orice fană adevărată de K-Drama e curioasă cum arată și cine sunt iubitele unor actori celebri.

So Ji Sub

So Ji Sub a ajuns foarte îndrăgit datorită unor drame precum Oh, My Venus, Master Sun sau My Secret Terrius. Actorul de 42 de ani s-a căsătorit recent cu Cho Eun-jung, care este prezentatoare TV. De fapt, așa s-au cunoscut cei doi, el fiind invitat în cadrul unei emisiuni pe care ea o prezenta. Recent aceștia s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii intime, la care au participat prietenii și familia.

Lee Min Ho

Lee Min Ho aproape că nu mai are nevoie de prezentare: este poate cel mai celebru actor coreean, în special datorită rolului care l-a consacrat, din Boys Over Flowers. Acesta a fost timp de 3 ani într-o relație cu celebra Suzy, cântăreață și actriță. Recent însă cei doi s-au despărțit, au făcut anunțul când acesta s-a întors din serviciul militar obligatoriu.

Song Joong Ki

Song Joong Ki, celebru pentru drama Descendants of the Sun, s-a îndrăgostit chiar de partenera sa din serial, Song Hye Kyo. Aceștia au ajuns chiar să se căsătorească și o vreme au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Coreea. Însă din păcate recent au divorțat.

Kim Woo Bin

Kim Woo Bin a ajuns celebru datorită rolurilor din Heirs, unde a jucat alături de Lee Min Ho, sau Uncontrollably Fond, unde a jucat alături de Suzy (iubita lui Lee Min Ho). Aceste este împreună cu Shin Min Ah, una dintre cele mai frumoase actrițe coreene, celebră pentru rolurile din seriale precum Oh My Venus sau My Girlfriend Is a Gumiho. Cei doi s-au cunoscut cu ocazia unei reclame pe care au filmat-o împreună, iar în 2015 au recunoscut public că sunt împreună. Povestea lor de iubire chiar seamănă cu una din K-Drama, pentru că din păcate în mai 2017, Kim Woo Bin a anunțat că este bolnav de cancer și a luat o pauză de la actorie. Shin Min Ah i-a rămas alături, și se pare acum că Woo Bin se simte mai bine și chiar revine pe ecrane cu un rol într-un film, Alien.

Nam Joo Hyuk

Un alt cuplu care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare: este vorba de protagoniștii dramei Weightlifting Fairy Kim Bok Joo, Lee Sung Kyung și Nam Joo Hyuk. Aceștia au dezvăluit că sunt împreună în aprilie, după ce au fost surprinși de paparazzi și au început să apară zvonuri despre relația lor. Se pare că erau împreună de 5 luni în momentul în care au recunoscut relația. Îmi place mult acest cuplu, mai ales că Weightlifting Fairy este unul dintre serialele mele preferate. 🙂

Ji Sung

Ji Sung este celebru pentru rolurile din Kill Me, Heal Me sau Protect the Boss și este împreună cu actrița Lee Bo Young. Aceștia s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Save The Last Dance For Me, dar se pare că au început relația după ce s-a încheiat serialul. Sunt împreună din 2007, s-au căsătorit și au împreună 2 copii.

Care este cuplul tău favorit? 🙂

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *