3 drame de neratat, cu SO JI SUB

SO JI SUB îmi place tare mult, pentru că mi se pare mai matur atât ca look, cât și în ceea ce privește comportamentul său și aparițiile pe ecran. În plus, două dintre serialele mele preferate all time, Oh My Venus și Master Sun, sunt cu el în rolul principal.

So Ji Sub a ajuns foarte îndrăgit datorită dramei What Happened in Bali, iar apoi au urmat roluri în seriale de succes precum Oh, My Venus, Master Sun sau My Secret Terrius. Actorul de 42 de ani s-a căsătorit recent cu Cho Eun-jung, care este prezentatoare TV. De fapt, așa s-au cunoscut cei doi, el fiind invitat în cadrul unei emisiuni pe care ea o prezenta. Aceștia s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, la care au participat prietenii și familia.

Top 3 drame cu So Ji Sub în rolul principal

Oh My Venus (2015)

Oh My Venus este o comedie romantică foarte simpatică, ce vă va ține cu zâmbetul pe buze de la primul și până la ultimul episod. So Ji Sub este minunat în rolul unui antrenor de fitness/chaebol, iar Shin Min Ah este atât de jucăușă și amuzantă în rolul unei avocate grăsuțe, părăsită de iubitul ei din liceu. Cei doi se întâlnesc, el o ajută să slăbească, dar mai ales să își regăsească încrederea în ea. Punctul forte al serialului stă în chimia incredibilă dintre protagoniști și în umorul lor jucăuș.

2. Master’s Sun (2013)

Ji Sub joacă rolul lui Joo Joong Won, un CEO bogat, arogant și rece (aceste roluri de bărbat rece i se potrivesc foarte bine). Într-o seară o ajută pe Joong Won, care este chinuită de fantome și descoperă că atunci când o atinge, spiritele dispar. Aflând că poate vorbi cu spiritele celor morți, acesta decide să o angajeze pentru a afla de ce l-a trădat iubita lui din liceu, care între timp a murit. Chimia dintre So Ji Sub și Gong Hyo Jin este incredibilă și generează scene care te fac să trăiești intens fiecare moment al dramei, alături de protagoniști.

3. My Secret Terrius (2018)

So Ji Sub este adorabil în acest rol, unde interacționează cu copii. Joacă rolul lui Kim Bon, un spion deghizat în babysitter, care are grijă de copiii vecinei sale. Acesta se împrietenește cu ea și o ajută cu copiii, dar în realitate investighează legăturile pe care soțul decedat al acesteia le-ar fi avut cu lumea interlopă. Treptat, ajunge să țină la protagonistă și la copiii ei, în ciuda motivelor ascunse pentru care a abordat-o inițial.

Mă puteți urmări și pe Instagram sau Facebook. ❤️Și pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *