Veste bună: So Ji Sub revine după 4 ani cu o nouă dramă!

După o absență de aproape 4 ani, So Ji Sub revine pe micile ecrane cu drama “Doctor Lawyer”, care se lansează pe 3 iunie. Ultimul serial coreean în care a jucat actorul a fost “My Secret Terrius”, lansat în 2018. Între timp, în 2020, So Ji Sub s-a căsătorit cu vedeta TV Jo Eun-jung, pe care a cunoscut-o în cadrul unui interviu. Mai multe despre So Ji Sub și noua sa dramă în acest articol – eu mă bucur că revine pe ecrane, fiind unul dintre actorii mei favoriți.

Regizorul dramei este Lee Yong-suk, cel care a regizat și drama “Iljimae” (2008) iar acțiunea serialului se învârte în jurul lui Han Yi-han, un chirurg talentat interpretat de So Ji Sub. Acesta se confruntă cu probleme după ce nu reușește să salveze viața unui pacient în timpul unei operații și decide să devină un avocat specializat în probleme medicale.

Shin Sung-rok și Im Soo-hyang joacă și ei în serial iar drama va avea 16 episoade și se lansează pe data de 3 iunie. Serialul va fi difuzat pe postul TV MBC și platforma Disney+.

Legat de personajul său Han Yi Han, actorul a declarat “Era un doctor de top, însă a pierdut totul din cauza unei operații nereușite, unde nu a fost vina lui. Astfel, acesta revine în postura de avocat specializat în malpraxix și vrea să se răzbune pe cei care i-au făcut rău.”

So Ji Sub

Mă bucur mult că So Ji Sub revine pe ecrane, pentru că este unul dintre actorii mei favoriți și a lipsit aproape 4 ani, timp în care nu a mai lansat nici un serial nou. Acesta a ajuns foarte îndrăgit datorită unor drame hit precum Oh, My Venus, Master Sun sau My Secret Terrius. Actorul de 42 de ani s-a căsătorit recent cu Cho Eun-jung, care este prezentatoare TV. De fapt, așa s-au cunoscut cei doi, el fiind invitat în cadrul unei emisiuni pe care ea o prezenta. Aceștia s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii intime, la care au participat prietenii și familia.

So Ji Sub și soția

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *