5 actori coreeni celebri, care au canale de YouTube

Am făcut o listă cu 5 actori coreeni celebri, care au canale de YouTube. Le-am descoperit pentru că eram tare curioasă cum sunt vedetele coreene în viața reală, cum se comportă cu echipa alături de care lucrează, cu prietenii, ce activități fac în viața de zi cu zi… Și mare mi-a fost bucuria să văd că unii dintre actorii mei preferați, precum Park Seo Joon sau Park Min Young, au canale de YouTube unde postează frecvent video-uri cu activitățile lor de zi cu zi, inclusiv de la filmări de seriale sau reclame, ședințe foto.

Ceea ce am observat din ce am urmărit până acum, este că într-adevăr sunt foarte politicoși și respectuoși și în viața reală. Ba chiar aș spune ușor reținuți – cred că asta se întâmplă datorită culturii lor și a educației, dar și pentru că în general vedetele din Coreea de Sud, așa-zișii idoli, sunt foarte atente la imaginea lor publică. Totul este atent studiat și pregătit în avans și rareori povestesc lucruri despre viața lor personală. De aceea am început să mă uit la vlogurile lor, pentru că acolo mai întrezărești ceva din personalitatea lor reală – sunt totuși mai puțin reținuți când vine vorba de vloguri.

1. Park Seo Joon

Park Seo Joon îmi place foarte mult, în ciuda faptului că uneori pare ușor arogant. Însă dramele în care a jucat sunt printre preferatele mele, iar aici mă refer în special la What’s Wrong With Secretary Kim, Fight For My Way și Itaewon Class. Este un actor extraordinar și mai ales amuzant. Oppa Park Seo Joon a jucat și într-un film care a luat Oscarul, Parasite. Din vlogurile sale am aflat că are un câine drăguț, Simba, că mănâncă foarte mult (mukbang sessions), și de asemenea mi-a plăcut că are multe vloguri filmate pe platourile dramelor în care joacă. De exemplu are câteva episoade de la filmările Itaewon Class, care sunt favoritele mele, pentru că sunt foarte curioasă să aflu cum se filmează aceste seriale, cum e echipa și tot felul de alte detalii.

Pentru mai multe informații despre el, citește și articolul 6 K-Drama geniale cu Park Seo Joon.

2. Park Min Young

Park Min Young este una dintre actrițele mele preferate, de când am descoperit-o în Healer. Mi se pare foarte drăgălașă, comică, naturală și modestă. La fel ca în cazul lui Park Seo Joon, dramele în care e protagonistă ea sunt în topul preferințelor mele: What’s Wrong With Secretary Kim, Healer, Her Private Live și City Hunter. La canalul ei de YouTube mi-a plăcut mult să văd că are o mulțime de activități din viața de zi cu zi, precum gătit, petreceri de familie, sau nunți, plus că face turul casei și al biroului său.

Citește și Topul celor mai bine plătite actrițe coreene în 2020.

3. Ji Chang Wook

Pe Ji Chang Wook, la fel ca pe Park Min Young, l-am descoperit datorită dramei Healer, însă favoritul meu este Suspicious Partner, rol în care mi se pare că a strălucit cu adevărat, plus că drama în sine este foarte bună. Acesta și-a lansat canalul de YouTube în urmă cu un an, are cam 40 de video-uri pe canal, deci avem de unde alege. El pune video-uri din călătorii, de la filmări, ședințe foto, sau de la temple. Recunosc că în viața reală nu mi se pare la fel de atrăgător precum pare în seriale, însă chiar și așa mi-a plăcut să văd cum este el în viața reală.

Citește și Top 10 cei mai bine plătiți actori coreeni în 2020.

4. IU

IU a intrat în viața mea odată cu Scarlet Heart, Ryeo, dramă pe care pur și simplu o ador. Apoi am aflat că este și cântăreață și prezentatoare TV. Îmi place mult și în ipostaza de cântăreață, are o voce suavă și emoționantă, iar estetica videoclipurilor ei mă binedispune: totul este foarte colorat și vesel. Pe canalul său de YouTube pune vloguri din viața de zi cu zi, dar are și un segment intitulat “IU TV”, unde pune interviuri și cântări live, cu diverse vedete invitate. Urmărind interviurile sale și văzând cum știe să își facă invitații să se relaxeze și să se simtă confortabil, am realizat că are talent de prezentatoare TV. Și la fel ca în cazul multor vedete din Coreea de Sud, mă întreb cum de are timp și energie să facă atât de multe lucruri.

Citește și 6 seriale istorice asiatice de neratat.

5. Yoon Eun Hye

Când o văd pe Yoon Eun Hye sunt întotdeauna ușor nostagică, pentru că una dintre dramele care m-au făcut să mă îndrăgostec de K-Drama a fost Coffee Prince, unde ea este protagonistă. Dealtfel, actorii din “Coffee Prince” s-au reunit recent, după 13 ani, într-un documentar special. Pe canalul său de YouTube, ne arată casa ei, ce are în geantă, și alte lucruri despre viața personală. Este foarte simpatică și în realitate, cam la fel cum mi-o imaginam.

Mă puteți urmări și pe Instagram sau Facebook. ❤️Și pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *