Actorii din drama fenomen “Coffee Prince” s-au reunit după 14 ani într-un documentar special

Dacă ești fan K-Drama, probabil că ai văzut sau cel puțin ai auzit de drama Coffee Prince din 2007, cu Gong Yoo și Yun Eun Hye în rolurile principale. Au trecut 14 ani de la lansarea serialului și ghici ce? Actorii și echipa serialului s-au reunit după mai bine de un deceniu, într-un documentar special!❤️

Îi putem revedea pe toți actorii din serial, Gong Yoo, Yoon Eun Hye, Lee Sun Gyun, Lee Jae Wook, Kim Dong Wook,  Chae Jung An, care în documentar s-au reîntâlnit în cafeneaua unde s-a filmat serialul și în alte locații de filmare, care între timp au devenit atracții turistice. Documentarul Coffee Prince s-a lansat pe 24 septembrie 2020, iar eu l-am urmărit pe Drama Cool, cu subtitrări în engleză. Merită văzut, mi-a trezit atât de multe amintiri legate de acest serial. Este K-Drama care m-a introdus în lumea aceasta și m-a făcut să iubesc serialele coreene.

Coffee Prince spune povestea lui Han-gyeol (Gong Yoo), un tânăr din înalta societate, care vrea să trăiască lipsit de obligații și este puțin imatur. Din cauza aceasta, bunica lui îl obligă să muncească, făcându-l să deschidă o cafenea. Pe parcurs, acesta o întâlnește pe Eun-chan, o tânără veselă și muncitoare, care își ajută familia să supraviețuiască. Pentru că se îmbracă mai băiețește, Han-gyeol o confundă cu un băiat. Mai mult, acesta îi propune să pozeze drept iubitul lui, pentru a poza drept gay, astfel încât familia să nu îl mai trimită la întâlniri aranjate. De aici vor apărea o mulțime de încurcături amuzante, dar, deși drama este o comedie romantică, are o profunzime aparte, tratând subiecte precum iubirea fără prejudecăți, diferența de clase sociale și sacrifiicile în numele dragostei. Protagonistul ajunge să se îndrăgostească de Eun-Chan, fără să știe că ea este de fapt fată, iar actorul joacă atât de bine trăirile protagonistului, care este sfâșiat între iubire și prejudecățile societății, el crezând că s-a îndrăgostit de un bărbat. Este interesantă evoluția personajului, care dintr-un băiat de bani gata imatur și ușor egoist, ajunge să facă sacrificii în numele iubirii și să pună bazele unei afaceri de succes. Iar chimia dintre cei doi protagoniști este extraordinară – chiar dacă este o dramă mai veche, rămâne una dintre cele mai bune drame, mai ales dintre cele care abordează subiectul unei fete deghizate în băiat. Acest subiect este des întâlnit în K-Drame acum, dar pe atunci nu era așa, Coffee Prince chiar a dat tonul în acest sens. De atunci, Gong Yoo a devenit un adevărat star și a jucat în zeci de filme și drame. Mi se pare că are un look puțin diferit față de restul actorilor din drame și este foarte versatil. A jucat și în comedii romantice, și în filme de groază sau de acțiune și este la fel de bun în orice ipostază. Preferatele mele sunt Train To Busan și Guardian, The Lonley and Great God. Protagonista, Yoon Eun-Hye, a ajuns și ea foarte cunoscută și a jucat într-o mulțime de drame de succes, precum Lie To Me, Personal Taste (alături de Lee MinHo) sau Princess Hours.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *