4 K-drame de urmărit dacă ți-a plăcut de Yang Se Jong în „Doona!”

Luna octombrie a adus câteva dintre cele mai așteptate seriale sud-coreene ale anului. Unul dintre ele a fost “Doona!”, drama care i-a adus pe Yang Se Jong și Suzy pe ecran împreună. Adaptarea notabilă a unui webtoon într-un serial a stârnit interesul multor fani, mai ales că acesta a marcat revenirea lui Yang Se Jong în lumea dramelor după serviciul militar obligatoriu. Dacă ai urmărit deja acest show și vrei să vezi mai mult de la acest actor iubit, iată câteva recomandări de seriale sud-coreene care cu siguranță te vor captiva.

Dr. Romantic

Aceasta a fost debutul oficial în actorie al lui Yang Se Jong, în care a cucerit rapid inimile multor oameni cu personajul său carismatic, Do In Beom. Cu toate că făcea parte din distribuția secundară, el a demonstrat un talent remarcabil și un potențial strălucitor. Alături de actori consacrați precum Seo Hyun Jin, Yoo Yeon Seok și Han Suk Kyu, acest serial se numără printre favoritele celor care se bucură de drame medicale de calitate. Cu doze de romantism și tensiune emoțională, el nu doar arată partea interesantă a vieții unui chirurg, ci și dificultățile cu care se confruntă ca individ.

Serialul a devenit atât de popular încât a primit chiar și al doilea și al treilea sezon, lucru care se întâmplă rar în lumea serialelor coreene, care au de obicei un singur sezon. Deși cuplul principal s-a schimbat în al doilea sezon, poți să te bucuri în continuare de apariția specială a lui Yang Se Jong în sezonul 2 al acestui serial popular, ceea ce arată cât de semnificativă a fost această dramă pentru el. Dacă nu știai că a făcut parte din distribuție, acum ai ocazia să-l vezi în rolul unui doctor.

Degree of Love

Dacă ai urmărit serialul anterior și ai crezut că Yang Se Jong și Seo Hyun Jin au avut o chimie minunată împreună, chiar fără a fi cuplul principal, atunci cu siguranță îi vei adora în “Degree of Love”. Acest serial din 2017 combină căldura romantismului cu pasiunea pentru gastronomie într-un singur show, oferindu-ne o dramă romantică de neegalat, în care un tânăr cu un caracter hotărât întâlnește o femeie care se luptă să-și avanseze cariera. El se îndrăgostește de ea, dar relația lor nu evoluează așa cum sperau, deoarece el este cu câțiva ani mai tânăr decât ea și abia începe cariera, în timp ce ea nu este o romantică disperată gata să-și riște totul pentru dragoste.

În acest serial, Yang Se Jong nu doar își arată toate laturile frumoase și zâmbetul dulce, ci interpretează și un rol masculin unic, caracterizat de dragoste puternică, convingeri fermecătoare și abilități culinare excelente, transformându-l în acel prinț fermecător pe care oricare femeie modernă și-ar dori să-l întâlnească măcar o dată în viață. Interpretarea excelentă a lui Yang Se Jong în această dramă i-a adus mai multe premii, inclusiv premiul pentru cel mai bun actor debutant la Baeksang Arts Awards, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de film și televiziune din Coreea.

My Country: The New Age

Când vine vorba de drame istorice, poți să le iubești sau să nu le suporti deloc, dar uneori este nevoie doar de distribuția potrivită și de intrigă pentru a-ți schimba aversiunea în dragoste sau adorație. “Țara mea: New Age” este a doua dramă istorică a lui Yang Se Jong, de data aceasta într-un rol principal. În această dramă, el interpretează personajul Seo Hwi, un războinic natural cu un profund simț al dreptății și al onoarei, care se confruntă cu mai multe lupte, cea mai mare dintre ele fiind necesitatea de a lupta împotriva prietenului său de multă vreme, Nam Seon Ho (Woo Do Hwan), din cauza pozițiilor lor diferite în războiul politic care are loc în țara lor.

Această dramă prezintă o intrigă complexă care implică mult context politic și istoric, deoarece este plasată la sfârșitul perioadei Goryeo și începutul perioadei Joseon. Cu toate acestea, aspectul vizual impresionant, în special în timpul scenelor de luptă, și interpretarea excelentă a unor actori renumiți precum Jang Hyuk și Kim Young Chul fac din această dramă istorică o vizionare obligatorie cu siguranță.

30 But 17

Prima dragoste poate fi destul de memorabilă, dar această K-dramă duce acest sens la un nivel cu totul nou. În această emisiune, Yang Se Jong este designerul excentric, dar talentat Gong Woo Jin, un bărbat atât de implicat în munca sa încât uită chiar să se bărbierească săptămâni întregi și se transformă într-un pustnic. Dar nu a fost întotdeauna așa, deoarece cândva dulce și lipsit de griji Woo Jin a fost traumatizat după ce și-a văzut prima dragoste căzând în comă din cauza unui accident despre care crede că a fost provocat. 13 ani mai târziu, prima lui dragoste Woo Seo Ri (Shin Hye Sun) se trezește, doar pentru a se trezi ca o femeie de 30 de ani care încă se simte ca o adolescentă.

Această dramă SBS din 2018 este un rollercoaster emoțional, deoarece atât Woo Jin, cât și Seo Ri, împreună cu nepotul lui Woo Jin, Yoo Chan (Ahn Hyo Seop), lucrează din greu pentru a afla motivele reale din spatele accidentului lui Seo Ri, pentru a-și găsi familia înstrăinată și pentru a vindeca răni din trecut. Îți vor fura inima, deoarece povestea lor de dragoste nu numai că o va face să fluture de emoție, dar te va face să plângi și să râzi în hohote, făcând-o una dintre cele mai drăguțe drame ale lui Yang Se Jong.

SURSA

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *