6 K-Drama geniale cu Park Seo Joon

Park Seo Joon este unul dintre cei mai celebri actori coreeni și unul dintre preferații mei. Actorul de 31 de ani a debutat cu roluri secundare, în drame precum Dream High 2 sau One Warm Word. Acum a ajuns un star Hallyu cu multe roluri de protagonist la activ. Vă recomand 6 drame cu el – care este preferata voastră?

1. Fight for My Way (2017)

Fight for My Way ne arată drumul unor tineri care vor să-și îndeplinească visurile. Seo Joon joacă rolul lui Ko Dong Man, un luptător de taekwondo care vrea să revină în ring. Pe parcurs, descoperă că s-a îndrăgostit de prietena sa din copilărie, Choi Ae Ra, o vânzătoare care visează să devină prezentatoare TV. Punctul forte al acestei comedii romantice constă în chimia dintre cei doi actori, care portretizează cu mult umor transformarea relației lor de prietenie în iubire.

2. Itaewon Class (2020)

Itaewon Class este o dramă foarte apreciată de critici și ne arată viața unui tânăr ambițios dar urmărit de ghinion – Park Saeroyi. Temele principale ale dramei sunt ambiția, familia, iubirea și răzbunarea și începe cu moartea tatălui iubitor al lui Saeroyi. Acesta este ucis de Jang Dae-hee, fiul unui CEO. Îndurerat, Saeroyi are o răbufnire violentă și ajunge să fie închis. După ce este eliberat, acesta caută răzbunarea și își face aliați, iar pe drum găsește și iubirea.

3. She Was Pretty (2015)

Ji Sung Joon este prietenul din copilărie al lui Hye Jin și când acesta revine în Coreea după mulți ani și vrea să o reîntâlnească, Hye Jin o convinge pe prietena ei atractivă să se ducă la întâlnire în locul ei. Pentru că între timp a devenit nesigură pe ea, nu vrea să îl revadă de teamă că acesta ar fi dezamăgit de felul în care arată ca adultă. Complicațiile apar când treptat el își dă seama că fata cu care s-a văzut nu este prietena lui din copilărie și începe să bănuiască faptul că angajata lui este Hye Jin. Bineînțeles că ajung să se îndrăgostească și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți. 😀

4. What’s Wrong with Secretary Kim (2018)

Lee Young Joon este președintele afacerii familiei sale și este perceput ca fiind arogant și egoist. Atât de mult, încât nu recunoaște eforturile și munca celor din jur, în special cele ale secretarei sale dedicate, Kim Mi So. Dorindu-și mai mult de la viață, Mi So decide să își dea demisia, după 9 ani, pentru a-și căuta fericirea și iubirea și a se bucura de viață. Abia când își dă seama că o pierde, Young Joon realizează cât ține la ea.

5. Hwarang: The Poet Warrior Youth (2016)

Povestea este despre un grup de luptători de elită denumiți Hwarang. Seo Joon joacă rolul unuia dintre ei, Moo Myung, un tânăr născut în clasa de jos, care urcă pe scara socială din dorința de a răzbuna moartea celui mai bun prieten al său, care a murit din cauza unor aristocrați.

6. Kill Me Heal Me (2015)

Deși este o comedie, Kill Me Heal Me vorbește despre traume din copilărie și tulburări precum personalitatea multiplă. Cha Do Hyun, un moștenitor influent, are personalități multiple, din cauza unor incidente din copilărie. El o întâlnește pe Oh Ri Jin, medic psihiatru, de care ajunge să se îndrăgostească. Aceasta îl ajută să își gestioneze boala.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *