3 K-Drama simpatice, care îți vor ridica moralul garantat

Vă recomand 3 seriale coreene care sunt atât de bune și amuzante încât nu vă veți mulțumi să le vedeți doar o dată. Binge watch, anyone?! 😀

Oh My Venus

Oh My Venus este o comedie romantică foarte simpatică, ce vă va ține cu zâmbetul pe buze de la primul și până la ultimul episod. So Ji Sub este minunat în rolul unui antrenor de fitness/chaebol, iar Shin Min Ah este atât de jucăușă și amuzantă în rolul unei avocate grăsuțe, părăsită de iubitul ei din liceu. Cei doi se întâlnesc, el o ajută să slăbească, dar mai ales să își regăsească încrederea în ea. Punctul forte al serialului stă în chimia incredibilă dintre protagoniști și în umorul lor jucăuș.

Strong Woman Do Bong Soon

Cuplul din această dramă este cu siguranță cel mai drăguț și sweet din kdrama world. Premisa serialului: Do Bong Soon, o fată care la prima vedere pare micuță și fragilă, are de fapt super puteri, iar protagonistul o angajează drept bodyguard. De aici cei doi pornesc într-o mulțime de aventuri amuzante și bineînțeles… se îndrăgostesc. Dacă vrei să simți fluturașii primei iubiri și să râzi cu poftă, acesta este serialul potrivit pentru tine. Actorii sunt incredibili, atât cei din rolurile principale, cât și cei din rolurile secundare – joacă atât de bine încât uiți efectiv că joacă un rol.

Fight For My Way

Fight For My Way este genul de serial de tipul slice of life, care îți arată viața de zi cu zi a unui grup de 4 prieteni. Doi dintre ei, protagoniștii, sunt prieteni încă din copilărie și ajung să își dea seama că de fapt există ceva mai mult între ei. Parcursul acesta de la o relație de prietenie la una de iubire este extraordinar de amuzant. Ca să înțelegeți cât de amuzanți sunt, protagonistul serialului a fost rugat de fani să refacă anumite scene comice la absolut fiecare interviu sau live. De văzut, nu veți da greș cu acest serial.

Mă puteți urmări și pe Instagram sau Facebook. ❤️

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *