Park Eun Bin supraviețuiește pe o insulă pustie în noul serial coreean „Castaway Diva”

Îndrăgita actriță Park Eun Bin, cunoscută din serialul fenomen Extraordinary Attorney Woo, este protagonistă într-un nou serial coreean de la tvN – „Castaway Diva”! Serialul este o comedie romantică despre o fată care pleacă pe o insulă pustie în timp ce se îndrepta spre Seul pentru o audiție kpop. Regizorul Oh Choong Hwan și scriitorul Park Hye Ryun, care au lucrat anterior împreună la „While You Were Sleeping” și „Start-Up”, se vor reuni din nou pentru această nouă dramă. Aflați mai multe detalii din articol.

„Castaway Diva” este o comedie romantică despre o fată care pleacă pe o insulă pustie în timp ce se îndrepta spre Seul pentru o audiție pentru a deveni cântăreață. Regizorul Oh Choong Hwan și scriitorul Park Hye Ryun, care au lucrat anterior împreună la „While You Were Sleeping” și „Start-Up”, se vor reuni din nou pentru această nouă dramă.

Pe lângă faptul că  Park Eun Bin  joacă rolul principal al lui Seo Mok Ha, o fată care este salvată de pe o insulă nelocuită după 15 ani, în dramă mai joacă Chae Jong Hyeop, Cha Hak Yeon (N) de la VIXX, Kim Hyo Jin și  Kim Joo Heon.

Afișul recent lansat oferă spectatorilor o privire asupra vieții lui Seo Mok Ha pe insula pustie. Ea duce o viață ocupată, cultivând cartofi și vânând hrană. Munca grea și stilul de viață intens al lui Seo Mok Ha sunt evidente în uneltele agricole făcute din scoici și lemn, groapa de foc, semnul SOS și cabanele construite pe plaja de nisip.

Cu toate acestea, legenda afișului, „O dramă suprarealistă pentru cei care s-au săturat de realitate”, sugerează că pentru Seo Mok Ha, insula pustie nu este un loc de dezastru, ci un loc suprarealist în care a reușit să-și dezvolte o mentalitate puternică.

După ce a dobândit tot felul de ăndemânări trăind pe insula pustie timp de 15 ani, singura dorință a lui Seo Mok Ha este să plece de pe insulă. Rămâne de văzut dacă rezistența lui Seo Mok Ha în fața adversității va străluci pe măsură ce scapă de pe insula pustie.

„Castaway Diva” va avea premiera pe 28 octombrie. 

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *