Regizorul „Squid Game” promite o „poveste mai profundă” cu personaje și jocuri noi pentru sezonul 2

Regizorul „Squid Game”, Hwang Dong-hyuk a declarat că serialul de succes global Netflix va reveni pentru un al doilea sezon, cu personaje și jocuri noi care îmbogățesc narațiunea serialului.

„Vă puteți aștepta ca sezonul 2 să livreze o poveste mai profundă cu jocuri și personaje noi,” A spus Hwang în timp ce se întâlnea cu reporterii într-o locație de filmare din provincia centrală Chungcheong a țării.

„Filmăm sezonul 2 din iulie. Deși am multă greutate pe umeri, promit să fac o serie bună”.

Seturile de filmare ale sezonului unu din „Squid Game” nu au fost niciodată dezvăluite presei din cauza pandemiei de coronavirus. Joi, jurnaliştilor li s-a oferit oportunitatea de a privi în jurul celor două platouri de filmare ale sezonului 2.

Directorul de artă Chae Kyung-sun al “Squid Game”, care l-a însoțit pe regizor la eveniment, a declarat că întreaga echipă de artă face tot posibilul pentru succesul seriei.

„Simt o presiune puternică să mă ridic la înălțimea așteptărilor”; a spus ea, adăugând: „Toată lumea din echipa de artă lucrează din greu pentru a realiza viziunea regizorului.”

Filmările pentru sezonul 2 vor continua și anul acesta, iar data lansării nu a fost încă anunțată.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *