Proiectul HYBE-Universal Music Group „The Debut: Dream Academy” atrage interesul global cu 120.000 de solicitanți

HYBE, în parteneriat cu Universal Music Group (UMG), urmează să lanseze un grup global de fete K-pop prin intermediul unui joint venture numit „HYBE x Geffen Records”. Această uniune notabilă a dezvăluit participanții selectați din emisiunea de audiție din SUA, „The Debut: Dream Academy” pe data de 29 a acestei luni. HYBE și-a început eforturile globale de a descoperi noi talente prin înființarea unui joint venture cu Geffen Records, o casă de discuri sub UMG, în 2021.


Spectacolul de audiție care se desfășoară în Statele Unite, „The Debut: Dream Academy”, poartă semnificația unor tineri din diverse părți ale lumii, uniți de visul de a deveni muzicieni, provocându-se împreună spre obiectivul lor de debut. „Debutul: Academia de vis” se va desfășura timp de 12 săptămâni.

HYBE nu urmărește doar K-pop, ci, sub viziunea președintelui Bang Si Hyuk , își propune să globalizeze sistemul de producție K-pop. Președintele Bang a supravegheat proiectul „The Debut: Dream Academy” de aproape doi ani, trăind în Statele Unite.

Într-un videoclip lansat pe YouTube cu John Janick , președintele Geffen Records, președintele Bang a spus: „Am visat să le ofer tinerilor talentați din întreaga lume oportunitatea de a deveni membri ai unui grup fantastic de K-pop ”, iar el a adăugat: „Am crezut că piața din SUA trebuie să fie o parte din realizarea acestui lucru”.


Printr-un comunicat de presă distribuit zilele acestea, el a subliniat: „Pentru ca K-pop să devină cu adevărat mainstream la nivel mondial, ar trebui să evolueze în „doar pop” fără „K””.

În ultimii doi ani, 120.000 de aplicanți au participat la acest program de audiții. În prima săptămână de la anunțul audiției, peste 70.000 de persoane au trimis videoclipuri la audiție.

Printre aceștia, candidații de debut selectați prin audiții în persoană și la distanță vor fi supuși unui concurs de 12 săptămâni, decizia finală privind debutul urmând să fie luată printr-o transmisie în direct.

Procesul concursului va fi făcut public la nivel mondial prin YouTube.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *