5 dintre cele mai bune K-drame noi de vizionat în februarie 2024: A Killer Paradox pe Netflix, The Impossible Heir pe Disney+, Wedding Impossible și multe altele

După o serie de drame noi din ianuarie, multe dintre ele programate să fie difuzate în timpul sărbătorii de Anul Nou Lunar, luna februarie vine, la rândul ei, cu noi drame coreene. Avem seriale coreene interesante de așteptat luna aceasta, de la romantism fantastic la locul de muncă sau comedie neagră și până la o dramă brutală despre hărțuire în liceu. Iată cinci dintre cele mai bune seriale K-drama care debutează în februarie.

1. Branding in Seongsu

Distribuția principală: Kim Ji-eun, Lomon, Yang Hye-ji, Kim Ho-young

Branding in Seongsu dă startul cu o producție originală de la U+mobiletv, care îi va prezenta pe Kim Ji-eun (One Dollar Lawyer) și Lomon (All of Us Are Dead).

Kim o interpretează pe Kang Na-eon, o femeie care a muncit mult pentru a deveni cel mai tânăr lider al unei echipe de marketing din industria ei, după ce a sacrificat prietenia și dragostea pentru a ajunge acolo unde este astăzi.

Lomon îl joacă pe So Eun-ho, opusul ei. Eun-ho a trăit viața din plin, fără nicio grijă, până în ziua în care este forțat să intre pe piața muncii. El ajunge să devină cel mai bătrân stagiar din compania lui Na-eon.

Perechea se ciocnește imediat, până când un sărut neașteptat îi face să schimbe corpurile. (U+mobiletv, 5 februarie)

2. A Killer Paradox

Distribuția principală: Choi Woo-sik, Son Suk-ku, Lee Hee-joon

Bazat pe Webtoon-ul cu același nume realizat Kkomabi, A Killer Paradox spune povestea unui bărbat care ucide accidental un criminal în serie și un detectiv care îl urmărește fără încetare.

Serialul a fost regizat de Lee Chang-hee, care a lucrat la filmul The Vanished și la serialul Hell Is Other People, și scris de Kim Da-min, care a câștigat marele premiu la categoria Gyeonggi Scenario Planning and Development Feature 2019. (Netflix, 9 februarie)

3. Wedding Impossible

Distribuție principală: Jun Jong-seo, Moon Sang-min, Kim Do-wan, Bae Yoon-kyoung

Jun Jong-seo (The Call) o interpretează pe Na A-jeong, o actriță talentată forțată să lucreze roluri nesemnicative. Deși viața grea i-a oferit puțină experiență în relații, ea a jucat o femeie căsătorită, ceea ce este util atunci când un prieten vine la ea și îi cere ajutor.

Prietenul respectiv este Lee Do-han (Kim Do-wan, Doona! ), moștenitorul grupului LJ. El este forțat într-o căsătorie de către familia lui, dar un secret îl împiedică să se căsătorească. Așa că îi cere lui A-jeong să pozeze în logodnica lui.

Singura problemă este că fratele mai mic al lui Do-han, Lee Ji-han (Moon Sang-min, Under the Queen’s Umbrella ) este hotărât să oprească casătoria. În schimb, încearcă să-i îndrepte atenția lui Do-han către Yoon Chae-won (Bae Yoon-kyoung, Crash Course in Romance ). (tvN, 26 februarie)

4. The Impossible Heir

Distribuție principală: Lee Jae-wook, Lee Jun-young, Hong Su-zu, Lee Ji-hoon

Kang In-ha (Lee Jun-young, May I Help You) a dus o copilărie grea alături de mama lui și este hotărât să ajungă cineva.

Când descoperă că tatăl său este de fapt președintele Grupului Kangho, își lasă viața de sărăcie în urmă, doar pentru a primi o primire rece din partea noilor săi membri ai familiei. Apoi face pereche cu genialul său prieten din copilărie Han Tae-ok (Lee Jae-wook, Alchemy of Souls ) și împreună pun la cale un plan pentru a prelua compania. Nu se vor opri la nimic pentru a-și ocupa locul în fruntea societății. (Disney+, 28 februarie)

5. Pyramid Game

Distribuția principală: Bona, Jang Da-a, Ryu Da-in, Kang Na-eon

Bazat pe o serie de benzi desenate web cu același nume de Dalgonyak, Pyramid Game e despre Bona (Twenty-Five Twenty-One) în rolul lui Sung Soo-ji, o elevă care tocmai s-a transferat la Liceul de Fete Baekyeon din Seul.

În prima ei zi, ea observă că, în timp ce clasa ei pare liniștită, este ceva în neregulă. Apoi este forțată să participe la „Jocul piramidei”. Elevii se clasifică reciproc în popularitate, iar cel care are cel mai mic punctaj devine următoarea țintă a agresiunii.

Fără niciun aliat de partea ei, Soo-ji primește zero puncte și începe să suporte un bullying oribil la școală. Apoi încearcă să-și pună capăt chinului și să scape odată pentru totdeauna de Jocul Piramidelor. (Tving, 29 februarie)

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *