Solar de la MAMAMOO va lansa tema muzicală principală „Paradise” pentru show-ul „WET!: WORLD EDM TREND”

Melodia „Paradise”, cântată de Solar de la MAMAMOO, va fi lansată pe 28 decembrie, la ora  18:00 KST (ora 11 în România), ca precursor al premierei emisiunii „WET!: World EDM Trend”, care va avea loc pe 11 ianuarie. Show-ul de supraviețuire are o întorsătură unică asupra competițiilor de muzică tradițională, invitând unele dintre cele mai mari case de discuri din Coreea de Sud să se înfrunte, combinând energia de foc a festivalurilor EDM cu căldura competiției. Vor participa nouă echipe care reprezintă nouă dintre cele mai cu cunoscute case de discuri din Coreea de Sud.

Rămâneți aproape pentru lansarea piesei „Paradise” a lui Solar, tema muzicală principală pentru Wavves „WET!: World EDM Trend”, care va avea loc în curând!

Sursa

Articol scris de colaboratoarea noastră, ANNA.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *