O listă de staruri K-Pop din China și detaliile esențiale pe care trebuie să le știți despre ele

K-pop oferă multe beneficii dincolo de muzică, inclusiv oportunități comerciale și șanse de ramificare în alte domenii de divertisment. Le permite vedetelor să-și urmeze pasiunea și să-și împlinească visele. Acesta este motivul pentru care K-pop continuă să captiveze publicul din întreaga lume, inspirându-i pe mulți să urmeze o carieră în industrie. Valul coreean a îmbrățișat globalizarea, inclusiv prezența străinilor în scena K-pop.

Mai jos evidențiem câteva staruri de origine chineză care activează pe scena K-pop:

Henry Lau

Henry Lau a debutat în 2008 ca membru al Super Junior-M. După ce a părăsit SM Entertainment în 2018, a semnat cu Monster Entertainment Group (MEG) și a lansat „Untitled Love Song”. Primul său EP cu MEG, Journey , include 6 piese și single-ul principal „Radio”. Cel mai recent single al său este „Moonlight”, lansat în ianuarie 2023.

Lay (EXO)

Lay a debutat ca membru EXO în 2012. În ciuda faptului că a fost ocupat în China cu activitățile sale solo, s-a alăturat din nou la EXO pentru al șaptelea lor EP, Don’t Fight The Feeling, lansat în 2021. Deși contractul său cu SM Entertainment s-a încheiat în aprilie 2022, Lay a declarat că va rămâne întotdeauna membru EXO.

Jackson Wang (GOT7)

Deși este încă membru GOT7Jackson se bucură și de o carieră solo prosperă. Cel mai recent album al său, Magic Man, a ajuns pe locul 5 în clasamentul Circle Album Chart din Coreea de Sud și pe locul 15 în Billboard 200 din SUA. Jackson a plecat recent într-un turneu mondial Magic Man , cu trei concerte în Asia de Sud-Est, două în Europa, șase în America de Nord și patru în America de Sud.

Tzuyu (TWICE)

Tzuyu a devenit membru TWICE  după ce a participat la reality show-ul de supraviețuire Sixteen. Pe lângă faptul că este dansatorul principal, vocalist și textier al grupului, Tzuyu este și ambasadorul mărcii pentru brandul japonez de make-up, Visee Kosé.

The8 and Jun (SEVENTEEN)

The8 și Jun au debutat în 2015 ca membri ai SEVENTEEN. De asemenea, fac parte din subunitatea Performance. Ca solist, The8 a lansat 5 single-uri, inclusiv recentul său single, „Hai Cheng”. Jun are, de asemenea, 4 single-uri, inclusiv „Limbo”, lansat anul trecut atât în ​​versiune coreeană, cât și chineză.

Xiaojun, Kun, Winwin, Renjun, Lucas, Hendery, Yangyang și Chenle (NCT)

XiaojunKunWinwin și Renjun din subunitatea NCT, WayV , sunt din China continentală. Grupul mai include și Lucas , care este din Hong Kong, Hendery, care este din Macao și Yangyang , care este din Taiwan. Chenle este membru al NCT Dream.

Yan An (PENTAGON)

Yan An, cunoscut drept „Prințul Shanghai”, a debutat cu PENTAGON  în 2016. Și-a extins rolul în grup de la vocalist la textier și compozitor. S-a împrietenit cu The8 și Jun de la SEVENTEEN, după ce au fost invitați în sezonul 2 al emisiunii chinezești, The Collaboration .

Yuqui și Shuhua ((G)-IDLE)

Cele două membre internaționale ale grupului de fete K-pop (G)-IDLE, sunt Yuqi, care este din China continentală, în timp ce Shuhua este din Taiwan. Părinții lui Yuqi au fost inițial împotriva carierei sale, dar în cele din urmă i-au permis fiicei lor să-și urmeze pasiunile.

Yiren (EVERGLOW)

Yiren este singurul membru străin al EVERGLOW , un grup de fete format în 2019 de Yuehua Entertainment. Ea este din Hangzhou, China, și a fost concurentă la Produce 48 înainte de a se alătura EVERGLOW. În reality show-ul EVERGLOW Land , Yiren și-a dezvăluit dragostea pentru mâncare și că face față dorului de casă comandând mâncare chinezească.

Ningning (aespa)

Ningning este cel mai tânăr membru al grupului de fete aespa. Ea a fost abordată de SM Entertainment după ce i-au văzut performanța la o emisiune TV chinezească. Ningng și restul Aespa se pregătesc pentru primul lor concert solo, Synk: Hyperline , care va avea loc pe 25 și 26 februarie la Jamsil Arena.

Xiaoting (Kep1er)

Deși Xiaoting nu a avut succes la show-ul chinez de supraviețuire Produce Camp 2020, destinul ei a fost să câștige Girls Planet 999 și să se alăture grupului multinațional de K-pop, Kep1er. Mai ocupați ca niciodată de la debutul din 2022, Xiaoting și restul Kep1er au lansat deja al treilea EP, Troubleshooter, în octombrie anul trecut.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *