aespa anunță primul concert virtual

aespa va reveni cu un concert în lumea realității virtuale. Intitulat „Lynk-pop: The 1st VR Concert aespa”, concertul de realitate virtuală (VR) al grupului de fete va fi disponibil la teatrele Megabox COEX începând cu 25 octombrie.


Piesele de succes ale aespa vor fi prezentate în concertul VR de 30 de minute, potrivit AmazeVR, co-creatori ai concertului.  

Concertul VR de 30 de minute va cuprinde melodiile de succes ale trupei aespa. O versiune scurtă a concertului VR a fost prezentată pentru prima dată la conferința și festivalurile South by Southwest (SXSW) în martie.

„Concertul VR se potrivește perfect cu sensul aespa de a călători între spații virtuale și suntem atât de încântați ca MY să experimenteze spectacolul”, a declarat CEO-ul Studio Realive, Lee Seung-woo, într-un comunicat de presă.

Trupa aespa, de la debutul din 2020, s-a concentrat pe universul fictiv al grupului, în care cele patru membre merg înainte și înapoi între Kwangya – o lume virtuală – și „lumea reală” pentru a salva universul, alături de alți patru membri virtuali ai aespa.  


Experiența de concert VR a fost dezvoltată împreună de AmazeVR, o companie din SUA specializată în crearea de platforme de concerte VR, alături de Studio Realive, o subsidiară a SM Entertainment. Studio Realive a fost cunoscut anterior ca Studio Kwangya.

Căștile VR Meta Quest 3, care urmează să fie lansate în această toamnă, vor fi folosite pentru experiența de concert. Va fi una dintre primele șanse de a încerca noile căști, potrivit AmazeVR.

Biletele vor fi împărțite în două categorii, cu pachetul standard care include un bilet personalizat, brățară, mască VR și o cartelă foto și un pachet VIP, care include două carduri foto suplimentare.

Biletele la concert vor fi vândute începând de miercurea viitoare, ora 10, pe aplicațiile mobile ale Megabox și magazinul GS 25.

„Ne așteptăm ca primul concert VR al aespa în colaborare cu AmazeVR să fie o experiență spațială specială, care poate fi experimentată doar la Megabox”, a spus CEO-ul lanțului de multiplexuri, Hong Jeong-in, într-un comunicat de presă. 

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *