Song Kang este un diavol fermecător în noua kdrama romantică „My Demon”

Îndrăgitul actor coreean Song Kang, care a făcut furori cu roluri în seriale de succes precum „Nevertheless”, „Love Alarm” sau „Navillera”, revine pe micile ecrane cu un nou serial, care se va lansa pe data de 24 noiembrie. „My Demon” este o comedie romantică fantasy despre căsătoria contractuală dintre Do Do Hee, o moștenitoare a unui conglomerat industrial asemănătoare unui demon care nu are încredere în nimeni (interpretată de Kim Yoo Jung) și Jung Gu Won, un demon real care își pierde în mod neașteptat puterile (interpretat de Song Kang). Iată tot ce trebuie să știi despre rolul lui Song Kang, care deja a atras toate privirile din teaser-ele și pozele My Demon care au fost publicate până acum și despre acest serial care deja face vâlvă în online.

Timp de secole, Jung Gu Won s-a bucurat de viața veșnică făcând înțelegeri riscante, dar profitabile cu oameni care își pun sufletul la bătaie pentru a scăpa de realitățile lor infernale. Cu toate acestea, după peste 200 de ani de viață relaxantă în vârful lanțului trofic, Jung Gu Won se trezește brusc în pericol când Do Do Hee îi „fură” puterile într-o clipă din neatenție. Pentru a-și preveni propria moarte, demonul acum neputincios va trebui s-o urmeze pe Do Do Hee și să o protejeze în timp ce încearcă să-și dea seama cum să-și recapete abilitățile.

Jo Hye Joo va apărea în dramă ca Jin Ga Young, o dansatoare și spadasină talentată, care este și fanul numărul 1 al lui Jung Gu Won. Întrucât își dorește cu disperare să devină singurul său tovarăș uman, este nemulțumită când Do Do Hee apare de nicăieri și pare să fie nedezlipită de Jung Gu Won.

Heo Jung Do joacă rolul lui Park Bok Gyu, majordomul de încredere și asistentul personal al lui Jung Gu Won. Park Bok Gyu a fost primul om care a semnat un contract cu Jung Gu Won și, pentru că este în mod ciudat capabil să-și amintească viețile trecute, acesta se autointitulează drept „un om defect”.

„My Demon” va avea premiera pe 24 noiembrie.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *