„The Worst of Evil” de pe Disney+ prezintă o poveste plină de adrenalină

Serialul Disney+ „The Worst of Evil” prezintă o poveste de acțiune bromance între un conducător al unui cartel internațional al drogurilor și un polițist sub acoperire, cu Wi Ha-joon și, respectiv, Ji Chang-wook.

Amplasat în Seul în anii 1990, thrillerul polițist regizat de Han Dong-wook se învârte în jurul detectivului de poliție Park Jun-mo (Ji), care merge sub acoperire într-o organizație criminală pentru a investiga un cartel internațional de droguri, în speranța de a obține o promovare.

Jung Gi-cheol (Wi), șeful unui mega sindicat al crimei aflat în centrul comerțului cu droguri între Coreea, China și Japonia, îl acceptă pe Jun-mo ca nou membru al bandei, dar nu are deplină încredere în el.

Jun-mo este șocat să afle că soția sa, Yoo Eui-jung (Im Se-mi), de asemenea, detectiv, s-a oferit voluntar pentru misiunea periculoasă de a reprima banda de droguri și pare să împărtășească o istorie ascunsă cu Jung.

Wi, vedeta emisiunii Netflix „Squid Game” (2021) și a serialului dramă „Little Women” (2022), a declarat că serialul viitor este un nou tip de poveste criminală, care vizează fanii genului noir.

„Nu este o poveste pe care o poți urmări cu familia pentru a râde bine, dar ai putea simți ceva nou”, a spus Wi în timpul unei conferințe de presă la Seul.

Wi a spus că personajul său are o față dublă a unui stăpân al drogurilor cu sânge rece care și-a petrecut zile dureroase la începutul vieții și a unui bărbat care tânjește după dragoste.

„Am urmărit performanțele lui Chang-wook încă de când eram tânăr. Împreună, m-am gândit că vom putea crea scene de acțiune realiste”, a spus el. „(Ji) își îmbină emoțiile într-o performanță plină de acțiune, care este uimitoare și inspirată.”

Ji, care a jucat în „Suspicious Partner” (2017) și „The K2” (2016), a evidențiat, de asemenea, chimia puternică cu co-starul său.

„Vreau să acord (performanței lui Wi) 100 de puncte din 100”, a spus Ji. “Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu el. De fapt, am fost surprins de angajamentul și performanța lui.”

„The Worst of Evil” are premiera miercuri cu primele trei episoade.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *