Lee Jun Ho și Im Yoon Ah sunt cele mai populare vedete după premiera „King the Land”

Potrivit unui sondaj recent realizat de Good Data Corporation, popularitatea actorilor principali din King The Land a explodat în urma lansării serialului. Mai mult decât atât, K-drama ocupă și locul 9 pe lista TOP TV Shows de pe Netflix pe 19 iunie. Nu ne miră aceste rezultate, având în vedere chimia incredibilă a protagoniștilor. Aflați ce alți actori și seriale se află în Top 10.

Lee Jun Ho, actorul principal al noii drame de weekend a JTBC King the Land, a devenit cea mai populară celebritate din categoria drame TV din Coreea de Sud. Good Data Corporation dezvăluie că Lee Jun Ho strălucește cu un scor de 5.481 de puncte. Împărtășește lumina reflectoarelor colega sa de platou, Im Yoon Ah, care a ocupat a doua poziție. Datorită performanțelor excelente ale celor doi actori, King the Land a urcat rapid pe a doua poziție la categoria drame TV în săptămâna premierei.

Mai mult decât atât, K-drama poate fi văzută și ocupând locul 9 pe lista TOP TV Shows de pe Netflix pe 19 iunie. Drama se află în fruntea topurilor Netflix în Malaezia, Indonezia, Bangladesh etc. 

Urmează îndeaproape, pe pozițiile 3 și 4 pe lista celor mai populari actori, Chun Woo Hee și Kim Dong Wook, actorii principali ai filmului Delightfully Deceitful de la tvN.

Delightfully Deceitful

Mai mult, actorii din Sezonul 3 al Dr. Romantic, Ahn Hyo Seop, Yoo Yeon Seok și Han Seok Kyu s-au asigurat pe pozițiile 5, 6 și 9. Shin Hye Sun și Ahn Bo Hyun, care joacă în noua dramă de la tvN See You in My 19th Life, și-au asigurat locurile 7 și 8. 

În ceea ce privește cele mai populare drame, locurile întâi și doi au fost ocupate de Dr. Romantic Sezonul 3, respectiv King the Land. În urma lor sunt Bloodhounds, See You in My 19th Life de la tvN, My Perfect Stranger,  Delightfully DeceitfulBattle for Happiness, The Real Has Come!, Woman in a Veil  și Revenant 

Sondajul a analizat numeroase surse, inclusiv articole de știri, bloguri, videoclipuri, comunități online și platforme de social media, concentrându-se pe serialele care au fost difuzate în perioada 12 iunie – 18 iunie sau sunt programate să fie difuzate în curând.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *