Vedetele se întorc în străinătate pentru a filma reality show-uri despre mâncare coreeană

Emisiunile despre mâncare și călătorii au atins apogeul înainte de coronavirus, cu câteva show-uri cu celebrități care gătesc mâncare coreeană în străinătate, cum ar fi „4 Wheeled Restaurant” și „Pocha Beyond Borders”. La aproximativ trei ani după ce pandemia a pus pauză emisiunilor de acest gen cu restricții de călătorie, serialele despre călătorii și despre mâncare revin, cu noi serii în lucru. Cel mai recent reality show al producătorului vedetă Na Young-seok, „Jinny’s Kitchen”, și-a început călătoria mult așteptată la sfârșitul lunii trecute, introducând mâncarea coreeană în Bacalar, un orășel din Mexic.

Foștii membri ai distribuției din emisiunea anterioară de călătorii culinare a lui Na, „Youn’s Kitchen” (2017) – actorii Lee Seo-jin, Jung Yu-mi și Park Seo-joon – s-au reunit pentru a gestiona un restaurant coreean împreună cu doi noi membri, Choi Woo-shik și V.

Emisiunea tvN urmărește cinci celebrități care se luptă să gestioneze un restaurant și să servească mâncăruri precum „gimbap” – orez și legume învelite în alge uscate – și „tteokbokki” – prăjituri picante de orez prăjite – în timp ce scot în evidență liniștea orașului și peisajul superb. Serialul, care a început pe 24 februarie cu un rating de 8,8 la sută, a obținut scoruri de peste 8 la sută, episoadele sale cu cel mai mare nivel de 9,3 la sută. TvN urmează să lanseze în premieră o altă emisiune de călătorii culinare, cu celebrul bucătar și proprietarul unei restaurante Paik Jong-won.

„Business Genius, Director Paik”, îl va urmări pe Paik conducând un grup de celebrități pentru a-și deschide propriul restaurant în zonele de peste mări, alături de oameni cu șanse mici de a întâlni mâncăruri coreene.

Afișe pentru reality show-ul „Jinny’s Kitchen”, stânga și „Korean Food Tray” / Prin amabilitatea tvN și JTBC
Scenă din emisiunea „Business Genius, Director Paik” / Prin amabilitatea tvN

Paik pleacă mai întâi în Africa cu cântărețul BamBam și actorul Lee Jang-woo, apoi călătorește în Italia cu Lee, împreună cu cântăreții John Park și Kwon Yu-ri.

“Paik și-a făcut un nume ca om de afaceri de succes în franciză. Folosind cunoștințele și strategiile pe care le-a dezvoltat până acum, se va provoca cu o afacere alimentară în zone care nu sunt familiarizate cu mâncarea coreeană”, a declarat rețeaua. „Vom vedea dacă cunoștințele acumulate de Paik îl vor ajuta în acele zone. Călătoria va fi mult mai distractivă decât vă așteptați!” JTBC lansează, de asemenea, o nouă emisiune plasată în străinătate, „Korean Food Tray”, cu celebrul bucătar Lee Yeon-bok. Noua emisiune, este despre un bucătar care călătorește în străinătate pentru a introduce mesele școlare în stil coreean.

Bucătarul, alături de personalitatea TV Hong Jin-kyung, de comedianții Heo Kyung-hwan și Nam Chang-hee, de cântăreața Joohoney și de nutriționistul Kim Min-ji, călătorește în diferite instituții pentru a le oferi străinilor o mostră din mâncarea coreeană.

Membrii distribuției vor face o primă oprire la clubul profesionist de fotbal din Anglia, Wolverhampton Wanderers, pentru a pregăti o masă pentru jucătorii săi. Ei vor vizita Universitatea Oxford pentru a prezenta mâncarea coreeană studenților de acolo. Producătorii emisiunii au spus că au dezvoltat ideea emisiunii de a adăuga o întorsătură emisiunilor despre gătit prin introducerea mâncărurilor coreene. „Am dat întâmplător pe YouTube de conținut legat de mesele din școli. Și a fost înviorător să văd cum străinii erau impresionați de mâncărurile din școlile coreene”, au spus aceștia.

„Deci, în loc să introducem pur și simplu mâncarea coreeană într-un restaurant din străinătate, ne-am gândit că ar fi unic să servim mesele în instituții, în porții mai numeroase.”

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *