Unii dintre actorii noștri coreeni preferați care au fost scutiți de serviciul militar obligatoriu

Implementarea serviciului militar obligatoriu de către Coreea de Sud a fost un subiect de interes pentru mulți străini. Conscripția prevede că toți cetățenii de sex masculin cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani trebuie să aibă 20 de luni de înrolare în armată. Pentru fanii culturii Hallyu, asta înseamnă să-și ia rămas bun temporar de la actorii lor preferați timp de aproximativ doi ani. Deși, din cauza unui set variat de motive, au fost făcute unele derogări. În continuare, enumeram nouă actori notabili care nu au fost obligați să își îndeplinească serviciul militar.

9 actori coreeni care au fost scutiți de serviciul militar obligatoriu

1. Ahn Hyo Seop

În caz că nu știați, actorul din Business Proposal Ahn Hyo Seop a fost de fapt crescut în Toronto, Canada, până la vârsta de 17 ani (a adoptat chiar și un nume englezesc, care a fost Paul Ahn). Datorită cetățeniei sale canadiane, a fost scutit de serviciul militar în Coreea.

nedefinit

2. Seo In Guk

Condițiile medicale sunt unul dintre cele mai cunoscute motive pentru scutire. Un exemplu popular este starul Death’s Game Seo In Guk, care suferă de leziuni osteocondrale. S-a înrolat inițial în 2017, dar a fost reexaminat și, în cele din urmă, a fost eliberat mai devreme.

nedefinit

3. Kim Woo Bin

Kim Woo Bin, cunoscut pentru drame precum The HeirsUncontrollably Fond, Our Blues și Black Knight, a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian în mai 2017. Acest lucru l-a scutit pe tânărul de 28 de ani de la serviciul militar. Din fericire, de atunci s-a recuperat complet de cancer și a revenit pe ecran.

nedefinit

4. Yoo Ah In

După mai multe examinări medicale, actorul Hellbound Yoo Ah In a fost scutit de serviciul militar. În timp ce el și-a exprimat dorința de a deveni un soldat activ, rănile sale din trecut și tumora osoasă îl împiedică să urmeze antrenamentul necesar.

nedefinit

5. Park Hae Jin

Poate că l-ați văzut pe Park Hae Jin în titluri precum Cheese In the Trap sau The Killing Vote. El a fost scutit de recrutare din cauza problemelor sale cu sănătatea mintală și fobia socială.

nedefinit

6. Jung Woo Sung

Un alt motiv pentru care cetățenii sunt absolviți de obligația de a servi în armată este din cauza lipsei de studii. Așa a fost cazul lui Jung Woo Sung, liderul Tell Me That You Love Me, care nu a avut șansa să termine liceul din cauza unor probleme financiare.

nedefinit

7. Jo Jung Suk

O față cunoscută din Hospital PlaylistJo Jung Suk a fost scutit din cauza faptului că trebuia să își îngrijească familia după moartea bruscă a tatălui său.

nedefinit

8. Jang Dong Gun

Actorul din Arthdal ​​Chronicles, Jang Dong Gun, a avut dificultăți în a-și îndeplini studiile din cauza pneumotoraxului, cunoscut și sub numele de plămân colapsat. Astfel, i s-a acordat scutirea de a servi în armată.

nedefinit

9. Eun Ji Won

Deoarece diploma de la Korea Kent Foreign School din Hawaii nu a fost recunoscută la nivel local,  Eun Ji Won a fost scutit de serviciu. În caz că nu știați, el este considerat unul dintre pionierii hip-hop-ului coreean și a jucat și un rol secundar în Reply 1997.

nedefinit

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *