6 seriale istorice asiatice de neratat

Moonlight Drawn By Clouds

Moonlight Drawn By Clouds este un serial cu unul dintre cele mai drăguțe cupluri din K Drama. Prințul Lee Young (Park Bo Gum) se simte atras de un eunuc din palat — care este de fapt o femeie deghizată femeie – Hong Ra On (Kim Yoo Jung). Se leagă o frumoasă legătură între cei doi, iar urmărind-ui nu ai cum să nu zâmbești, pentru că sunt adorabili.

Splash Splash Love

Splash Splash Love starts este o comedie romantică ce ne spune povestea lui Danbi (Kim Seul Gi) care este o elevă de liceu sătulă de testele de la matematică și printr-o întâmplare ajunge să călătorească înapoi în timp, în era dinastiei Joseon. Acolo îl întâlnește pe King Lee Do ( Yoon Doojoon) și începe o frumoasă poveste de dragoste și prietenie între ei doi, care ne încălzește sufletul.

Scarlet Heart: Goryeo

Scarlet Heart, deși are la bază o poveste tragică, este un serial plin de umor și de momente adorabile între protagoniști. Spune povestea unei femei din prezent care se trezește în era Goryeo — la palat, unde se împrietenește cu familia regală dar își face și dușmani. Avem și un triunghi amoros, între ea și doi prinți, dar povestea principală este între ea și cel de-al patrulea prinț, Wang So, care mai târziu devine King Gwangjong. Povestea lor este însă una tragică și trebuie să aveți șervețelele pregătite pentru că veți plânge mult.

 The Eternal Love

The Eternal Love este un serial chinezesc cu starul Xing Zhao Lin în rolul principal și cu asta am spus tot! 😀 Qu Tan Er (Liang Jie) are o căsătorie aranjată de către familie cu Mo Lian Cheng (Xing Zhao Lin), dar în secret este îndrăgostită de fratele lui mai mare. Este una dintre dramele cu cele mai interesante povești, pentru că de data aceasta avem două femei în același corp. Spiritul unei femei moderne ajunge în corpul protagonistei, iar fiecare dintre ele este îndrăgostită de alt prinț, ceea cea ce face povestea complicată. Este o comedie romantică drăguță, iar chimia dintre protagoniști este incredibilă.

Story of Yanxi Palace

Aceasta este cea mai populară dramă chinezească a anului 2018 și a făcut furori. Este o poveste cu răzbunare, dragoste, centrată în jurul lui Wei Ying Luo (Wu Jin Yan), care ajunge la palat pentru a descoperi adevărul din spatele morții fratelui său. Spre deosebire de alte eroine din dramele istorice, Wei Ying este o femeie puternică și răzbunătoare, dar corectă – nu este genul de femeie care așteaptă să fie salvată. Un punct forte al acestei drame este și cinematografia, imaginile extraordinare și costumele spectaculoase.

The Scholar Who Walks the Night

Lee Jun Gi joacă rolul unui vampir Kim Sung Yeol, care este torturat de condiția sa și se luptă cu vampirii care vor să facă rău. Avem bineînțeles și o poveste de iubire care ne ține cu sufletul la gură. Merită să vezi acest serial chiar și doar pentru a-l vedea pe Lee Jun Gi în rolul unui vampir. 😀

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *