3 actori coreeni din roluri secundare care au stofă de protagonist

Toată lumea e cu ochii pe actorii care interpretează roluri de protagoniști, însă cei din rolurile secundare sunt mai puțin vehiculați în presă sau în mediul online. De-a lungul timpului am văzut o mulțime de seriale coreene în care mi-au atras atenția actorii din rolurile secundare. Și sunt numeroși actori talentați care merită să primească roluri principale și să fie în atenția publicului. În acest articol menționez 3 actori pe care i-am remarcat în roluri secundare care sunt foarte versatili și ar merita să primească roluri mai proeminente.

Kim Gun Woo

Pe actorul Kim Gun Woo l-am văzut recent în kdrama The Glory, unde a interpretat rolul lui Son Myeong Oh. Mi-a plăcut pentru felul în care a reușit să interpreteze un personaj complex – chiar dacă a fost distribuit într-un rol negativ, a reușit să arate și partea umană a personajului, ceea ce m-a făcut să empatizez cu el. Cred că este un actor talentat și versatil, ce ar merita șansa unui rol principal care să-l aducă și mai mult în atenția publicului.

Actorul și-a făcut debutul în 2017 în serialul Fight For My Way – unde a interpretat rolul celui mai mare rival al protagonistului Dong Man – luptătorul de arte marțiale Kim Tak Soo. A mai jucat și în Less Than Evil – aici a intrat în rolul lui Jang Hyung Min, un criminal în serie care se ascunde în spatele hainelor unui procuror. Rolul care l-a adus însă în atenția publicului este cel din The Glory.

Actorul are 31 de ani și este absolvent al Korea National University of Arts. Se pare că are talent și pe partea muzicală. Invitat în cadrul unei emisiuni de la SBS, acesta a cântat o piesă acapella și a demonstrat că are o voce plăcută. Sperăm să îl vedem în cat mai multe seriale și să primească și roluri principale pe viitor.

Kim Ji-Hoon

Kim Ji-Hoon mi-a atras atenția inițial în serialul Flower of Evil, unde a jucat un rol negativ, Baek Hee-Sung, iar mai recent l-am văzut în kdrama Love to Hate You, unde a interpretat rolul managerului actorului principal. Tocmai pentru că l-am văzut în două roluri complet opuse – un personaj malefic și unul blând, simpatic și bun, m-a făcut să cred că este un actor foarte bun, versatil, care merită să fie în atenția publicului cu roluri proeminente, principale. Deși nu este atât de cunoscut, Kim Ji-Hoon este un actor veteran, fiind născut în 1981 și având experiență în domeniu de mai bine de 2 decenii. Se pare că inițial, actorul trebuia să debuteze ca idol, fiind ani de zile trainee în cadrul SM Entertainment. Ulterior însă a virat către cariera de actor, primul său rol fiind în drama Loving You din 2002. A jucat în peste 20 de seriale coreene, printre care Flower Boy Next Door (2013), Jang Bo Ri Is Here (2014), Rich Family’s Son (2018) sau Money Heist. Printre hobby-urile sale se numără baschetul, gătitul și îngrijitul plantelor – actorul a distribuit în repetate rânduri pe conturile de social media ce flori sau plante are în apartament și cum le îngrijește. Cred că este un actor care merită mai multă atenție, atât datorită versatilității sale, cât și a look-ului său.

Ryu Eui Hyun 

Pe actorul Ryu Eui Hyun l-am remarcat în mini-drama web Adult Trainee și mi-a plăcut atât de mult cum a jucat încât am căutat să aflu mai multe despre el și serialele în care a apărut până acum. Este cunoscut pentru roluri din kdrame minore, precum A-Teen, A-Teen 2 sau Adult Trainee, dar este un actor bun cu un viitor promițător din punctul meu de vedere.

Vă recomand serialul Adult Trainee, kdrama mai puțin populară, dar foarte bună. Serialul are în prim plan mai multe cupluri și practic este împărțită pe secțiuni – la fiecare 3 episoade se schimbă personajele principale. Fiecare poveste explorează drame adolescentine precum prima iubire, sexualitatea, problemele cu greutatea etc. Mi-au plăcut toate poveștile, însă preferata mea este povestea dintre Kim Nam Ho (interpretat de Ryu Eui Hyun) și Yu Ra. Sunt atât de drăguți, amuzanți iar chimia este ceva…wow. Cred că este cea mai puternică atracție pe care am văzut-o într-o dramă cu liceeni. Recomand 100% – o să vă binedispună și o să vă facă să simțiți fiorii primei iubiri. Sentimentele lor sunt explorate atât de bine, actorii sunt foarte frumoși și talentați.

Care este favoritul vostru din lista aceasta și ce alți actori coreeni din roluri secundare ați mai remarcat și voi?

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *