Cele mai populare produse coreene de beauty și vedetele care le folosesc

Majoritatea oamenilor, atunci când aud de Coreea de Sud, se gândesc la frumusețea tinerească, inocentă, îngrijită a oamenilor, frumusețe care apare în seriale, reclame, videoclipuri și rețele de socializare. Deși tindem să credem că această perfecțiune este doar în online sau TV, adevărul este că pielea curată, luminoasă, fără riduri, sănătoasă poate fi observată și pe stradă atât la femei, cât și la bărbați. De aici, apare uimirea oamenilor atunci când află că, actorul sau idolul preferat are 45 de ani și nu 26, cât au preconizat ei. Spre exemplu, deși aș fi spus că actorul Yoo Gong, personaj principal în faimosul ” Goblin “, are 28 de ani, în realitate acesta are 43 de ani. Pe lângă genetică, un rol important îl au produsele de machiaj și cele de îngrijire a pielii, alese potrivit pentru nevoile tenului. Coreea de Sud este cunoscută pentru amprenta pusă în frumusețe, produsele lor de beauty fiind cunoscute global pentru beneficiile asupra tenului.

Mai jos am notat un top al celor mai populare produse de beauty, dar și vedetele coreene care cred în efectele aceastora și le promovează.

1. COSRX Propolis Toner

Pe primul loc se află COSRX Propolis Toner: un toner pentru față care oferă strălucire și netezire. Este potrivit tuturor tipurilor de ten, chiar și celui sensibil. Acest produs este asociat cu idolul kpop Somi, care a spus că îl folosește și confirmă faptul că tonerul iluminează tenul, îl hidratează, netezește liniile fine.

2. Plasturii pentru ten acneic Master Patch

Pe locul 2 se află tot un produs de la COSRX și anume: plasturii pentru ten acneic Master Patch. Acești plasturi se aplică pe coșuri și ajută la o vindecare mai rapidă a acestora, înlătură roșeața, curăță impuritățile de pe ten. Promovarea acestui produs o face popularul actor Kim Soo Hyun, iubit pentru rolurile sale din drame precum “E nebună, dar e a mea ” sau ” Hotel Del Luna “.


3. Kahi Balm Stick

Locul 3 este luat de către produsul cunoscut pentru apariția sa în mai multe kdrame: Kahi Balm Stick. Este un ser facial sub formă de stick cu beneficii multiple: hidratare, anti-îmbătrânire, minimalizează porii, oferă o strălucire naturala tenului. Kahi Balm Stick sigur v-a atras atenția și curiozitatea, atunci când era folosit de către actrițele Jo Hyun Young și Kim Go-Eun în serialele: “Extraordinara avocată Woo ” și ” Cele Trei Surori”, ambele fiind apărute anul acesta pe Netflix.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *