O vizită la noul restaurant coreean Guri Guri din București

Recent s-a deschis un nou restaurant și magazin de produse 🇰🇷 în București și bineînțeles că nu puteam rata ocazia de a face o vizită. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că este un loc autentic coreean, deținut de o familie coreeană, iar mâncarea de la restaurant este pregătită chiar de către ei. M-am simțit foarte bine, atmosfera este relaxată iar ei sunt foarte amabili și vorbesc perfect limba română, ceea ce a fost o surpriză plăcută pentru mine. Mai jos vă povestesc mai multe și vă arăt câteva poze.

Restaurantul coreean și magazinul cu produse coreene Guri Guri s-a deschis în apropierea stației de metrou Pipera din București, în complexul Upground Business Center🎉📍

  • foto credit: Ambasada Republicii Coreea in Romania.

Cum să vă bucurați de Guri Guri 🌟

1. Cumpărați produse coreene: puteți achiziționa o varietate de produse coreene, precum tăiței instant Hot Chicken, dulciuri și băuturi coreene, sos BBQ, pastă de ardei iute (gochujang)!

2. Experimentați cu preparate coreene ușor de pregătit: pregătiți cu ușurință acasă preparate precum carne de porc la grătar (samgyeopsal), pui cu legume gătit în sos picant (dalkgalbi), carne de pui aburită cu legume (jjimdak), carne de vită marinată (bulgogi), batoane picante de orez (tteokbokki), clătite coreene cu kimchi (kimchi-buchimgae)!3. Restaurant coreean: puteți servi preparate coreene delicioase precum pui de porc picant coreean (jeyuk bokkeum), cotlet de porc (donkaseu), supă coreeană cu tofu (sundubu jjigae), supă picantă de tăiței cu fructe de mare (jjamppong)!

4. Eveniment cu ocazia deschiderii: până la finalul lunii septembrie, dacă vizitați Guri Guri și postați în social media, veți primi gratuit desert!🎁 Eu și prietenele mele am primit prăjituri delicioase de ciocolată.

📍 Cum să ajungeți la Guri Guri 🚌🚊1. Adresa : Șoseaua Fabrica de Glucoză 9, București 077190 2. Metrou: Coborâți la stația de metrou Pipera și mergeți 5 minute pe jos 3. Autobuz : Coborâți la stația Muzeul Naţional al Aviaţiei Române(605), sau Fabrica de Glucoză(343) și mergeți 10 minute♦️

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *