15 KDRAMA care apar în 2021

Anul 2021 ne aduce în față o multitudine de seriale noi,de care suntem îndrăgostiți cu toții. Până acum nu ne-au dezamăgit cele care au fost difuzate in prima parte a anului.

Haide să vedem ce ne aşteaptă în continuare!

1.SNOWDROP

Acțiunea are loc în timpul mișcării democrației din 1987. Jung Hae-in va juca rolul unui student absolvent care, după ce a participat la un protest pro-democrație, este descoperit acoperit de sânge de rolul lui Kim Ji-soo. Ea îl ascunde de guvern în camera de cămin din universitatea de fete. Cu toate acestea, se dezvăluie că el nu este cine pare să fie. Pe fundalul răsturnărilor politice, povestea perechii se desfășoară și cei doi dezvoltă o relație romantică.

2.HOSPITAL PLAYLIST 2

Acesta descrie poveștile medicilor, asistenților medicali și pacienților dintr-un spital. Cinci medici au intrat cu toții în aceeași universitate medicală în 1999. Acum sunt prieteni și lucrează împreună în același spital. Sezonul 1 se încheie cu o notă fericită pentru unele personaje, în timp ce altele se confruntă cu decizii importante de viață. Jung Won decide să rămână în spital la finalul sezonului, în timp ce Seok-Hyeong pare abătut după ce a primit un apel de la fosta sa soție. Lee Ik-Jun își mărturisește sentimentele față de Chae Song Hwa înainte de a pleca la o conferință în Spania. Deci, există o mulțime de lucruri pe care serialul le poate explora în sezonul viitor.

3.MY ROOMATE IS A GUMIHO

My Roommate is a Gumiho este o dramă fantastică centrată în jurul conceptului de gumiho sau vulpe mitologică cu nouă cozi. Shin Woo-yeo, un gumiho în vârstă de 999 de ani (Jang Ki Yong), este hotărât să se transforme într-un om folosind un cristal de suflet magic. El este aproape victorios în a face acest lucru până când studenta de facultate de Lee Dam (Hyeri) înghite din greșeală mărgeaua, punând astfel viața în pericol și oprindu-i planurile sale. Pentru a supraveghea bila magică, Woo-yeo sugerează ca el și Lee Dam să trăiască împreună. Apropierea lor forțată va înflori în ceva mai mult? Cred că va trebui doar să vedem ce se va întâmpla.

My Roomate is a Gumiho

4.ANNARASUMANARA

Yun Ai este o liceană care locuiește singură cu sora ei mai mică deoarece tatăl lor fuge mereu de creditori și mama lor i-a părăsit. Într-o zi, ea urmărește o bancnotă de 10.000 de woni (în valoare de mai puțin de 10 dolari) și ajunge într-un parc de distracții abandonat. Acolo, ea se întâlnește cu un magician care se zvonește că este nebun. Apoi, magicianul îi pune lui Ai o întrebare.

AnnaRasuManara

5.ALL OF US ARE DEAD

Adaptat după un webtoon, “All of us are dead “spune povestea unui liceu care este devastat de un virus zombie. Într-o şcoală fără de unde nu poți scapa, cum se va dezvolta relaţia dintre elevi? Cum vor lucra împreună pentru a supravieţui? Cine va trăi şi cine va muri?

All of us are dead

6.YOUTH OF MAY

Drama de tineret îi va urma pe Lee și Go în timp ce aceștia devin atraşi în Revolta Gwangju din mai 1980. Ca actor principal, Lee îl joacă pe Hwang Hee Tae, care, în ciuda faptului că pare un aducător de probleme, este de fapt un geniu, câștigând note de top pentru a intra la Colegiul de Medicină al Universității Naționale de Sud. Marcând primul rol principal al lui Go, Kim Myung-hee este o asistentă medicală care trăiește în Gwangju și, în ciuda aspectului ei frumos, deține un exterior rece. Cei doi trăiesc vieți diferite, ajung să se întâlnească și să experimenteze cea mai grea zi din viața lor.

Youth of May

7.NO NAME

Povestea o urmează pe Yoon Ji-woo , membră a unei bande de crime organizată care merge sub acoperire pentru a se infiltra în poliție, în căutarea celor responsabili pentru moartea tatălui său. Choi Moo-jin (Park Hee-soon) joacă rolul sef al celui mai mare grup de droguri din Coreea și o ajută pe Yoon să meargă sub acoperire , Ahn Bo-hyun înscrie primul său rol principal , interpretând-l pe Jeon Pil-do, un detectiv de poliție din Unitatea de Investigații Narcotice și devenind partenerul lui Yoon.

No Name

8.IMITATION

Drama se bazează pe webtoon-ul cu același nume care urmează trei grupuri diferite de idoli și călătoria lor în industria de divertisment. De asemenea, arată luptele reale cu care se confruntă idolii pentru a ajunge vedete, să aibă relații și performanțe. Unul dintre lucrurile mari ale serialului este distribuția care implică adevărate staruri KPOP.

Imitation

9.DOOM AT YOUR SERVICE

Doom at your service este centrată pe Kim Sa-ram (Seo In-guk). El este, de asemenea, cunoscut sub numele de „Myeol Mang”, care înseamnă „ruină” sau „distrugere” în coreeană. Sa-ram s-a născut între întuneric și lumină, iar soarta lui îl face să aducă ghinion lumii. Numai existența sa aduce nenorocire în viața oamenilor și îi strică chiar și atunci când nu are nicio intenție să o facă. Într-o zi, o întâlnește pe Tak Dong-kyung (Park Bo-young), un editor de ficțiune web, fără niciun scop în viață.Soartele lor încep să se schimbe pe măsură ce viața lor se împletește.

Doom at your service

10.SCHOOL 2021

Cu KimYoHan şi KimYoungDae. Serialul vorbeşte despre povestea elevilor care participă la un liceu specializat şi care îşi urmăresc propriile vise decât să meargă la colegiu.

School 2021

11.THAT WOMAN’S BUCKET LIST

ChaRaRi vrea să se omoare după moartea iubitului ei.Dar înainte de asta,vrea să-şi completeze toate dorințele de pe lista ei cu lucruri de făcut.

That Woman s Bucket List

12.YUMI’S CELL

Este despre povestea unei lucrătoare de birou obișnuite. Doar ca aceasta va fii din punctul de vedere al multor celule cerebrale din capul ei controlând fiecare gând, sentiment și acțiune.

Yumi s Cell

13.I ALREADY KNOW

Lui Park Jae Uhn(Song Kang) i se pare că o întâlnire este pierdere de timp, dar îi place să flirteze. Chiar dacă este prietenos și vesel față de toți, el este de fapt neinteresat de alte persoane și a jurat să nu se întâlnească. El trasează linii ferme între el și ceilalți oameni și nu dezvăluie cum se simte, dar când o întâlnește pe Yoo Na Bi(Han So Hee), el își dorește să treacă aceste linii. Yoo Na Bi, după o experiență cruntă și amară cu prima ei iubire, ea nu mai crede în destin și hotărăște să nu se lase din nou îndrăgostită. Cu toate acestea, când îl întâlnește pe Park Jae Uhn, el are un efect magic asupra ei, care îi zdruncină hotărârea de a rămâne departe.

I already know

14.NOW,WE’RE BREAKING UP

O poveste de vis de dragoste și despărțire. Ha Young-Eun (Song Hye-Kyo) este şefa unei echipe de design pentru o companie de modă. Este realistă cu inima rece și prioritizează stabilitatea mai întâi. Este inteligentă, frumoasă, autodisciplinată și sensibilă la tendințe. Yoon Jae-Kook (Jang Ki-Yong) este un fotograf de modă popular. Are totul precum inteligență, bogăție și aspect frumos.

Now,we re breaking up

15.ISLAND

Won Mi-Ho(Seo Yea-Ji) este singurul copil al unui tată care conduce grupul Daehan. Este arogantă și egoistă, dar și tristă. Într-o zi, face mari probleme. Din această cauză, tatăl ei o alungă pe Insula Jeju. Ea este însărcinată să lucreze acolo ca profesor de liceu. Ea preda etica. Între timp, Won Mi-Ho se implică într-un caz legat de fantome. Fantomele au căutat să scape de lumea umană. Ei îl vizează pe Won Mi-Ho. Un misterios vânător de fantome încearcă să-l protejeze pe Won Mi-Ho.

Island

Care dintre ele v-au atras atenția şi o să le vizionați?

Despre autoarea articolului

Mă numesc Luminița Alecsă, sunt elevă și sunt pasionată de Coreea de Sud. Ascult kpop și vizionez k-drame zilnic. Cred că în viață ar trebui să facem ceea ce ne place,că așa  vom trăi bine.

***

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *