Piesa „It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas” a lui V de la BTS este în tendințe pe YouTube

Piesa „It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas” a lui V de la BTS (Kim Taehyung) ajunge #1 în tendințe la nivel mondial pe YouTube și primește laude chiar și de la persoane care nu sunt neapărat fani Kpop. Kim Taehyung, alias V, a fermecat fanii cu un cover superb la piesa clasică de Crăciun „It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas”.

Pe 24 decembrie, Taehyung le-a oferit fanilor cadoul perfect de Crăciun, lansând un cover al cântecului de Crăciun din 1951 „It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas” pe Soundcloud și YouTube. Cântecul clasic a fost interpretat de-a lungul timpului de artiști precum Bing Crosby, Frank Sinatra și Michael Bublé.

Taehyung și-a prezentat vocea lui unică și fermecătoare, care se îmbină frumos cu căldura accentuată de aspectele de jazz ale piesei.

De la lansare, cover-ul surpriză de Crăciun al lui Taehyung a atras multă atenție și a urcat în topurile muzicale.

Pe YouTube, coperta „It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas” a lui Taehyung a fost cel mai popular videoclip la nivel mondial, atât pentru videoclipuri muzicale, cât și pentru categoria Muzică, timp de două zile consecutive.

Puteți asculta piesa “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas” pe contul oficial de YouTube:

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *