Zico este confirmat drept noul MC al emisiunii ”The Seasons”, după Lee Hyori

Zico, liderul trupei Block B, va fi noul prezentator al emisiunii muzicale al postului KBS2, ”The Season”! Este o emisiune cu interviuri despre muzică, ce își schimbă MC-ul prin rotație și a fost conceput inițial pentru a se desfășura pe parcursul unui an, cu patru prezentatori diferiți ce își asumă controlul programului timp de un sezon fiecare.

Jay Park a fost primul prezentator al emisiunii primăvara trecută, urmat de Choi Jung Hoon în timpul verii, Akmu în timpul toamnei și Lee Hyori pe timpul iernii.

Pe 25 martie, JTBC a informat că Zico va fi succesorul lui Lee Hyori ca noul MC al emisiunii.

Ca răspuns la această informație, echipa de producție a confirmat: ”Zico va fi noul MC al emisiunii ”The Season” ca succesor al lui Lee Hyori”. A continuat: ”Mâine (26 martie) este filmare finală a emisiunii ”The Season: Red Carpet with Lee Hyori”.

Anterior, s-a anunțat că episodul final al emisiunii ”The Season: Red Carpet with Lee Hyori” se va filma pe 26 martie și se va transmite pe 29 martie. Asta marchează finalul celui de-al patrulea sezon al emisiunii, dar echipa de producție a dezvăluit că ”The Season” a fost reînnoit pentru încă un sezon.

După terminarea emisiunii ”The Seasons: Red Carpet with Lee Hyori” emisiunea va avea o perioadă de odihnă de trei săptămâni în care echipa de producție va discuta detaliile conceptului și calendarul.

Episodul final al emisiunii ” The Seasons: Red Carpet with Lee Hyori” va fi difuzată pe 29 martie la ora 10 P.M. KST.

SURSA: soompi.com

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *