Cine sunt Rocking Doll, noul grup K-pop vrea să cucerească lumea?

Cu Ahri, Juri, Roa și Rena, Rocking Doll a fost într-un turneu internațional de promovare înainte de lansarea albumului lor de debut, Survive. Cele patru membre ale grupului de fete K-pop Rocking Doll au avut câteva săptămâni încărcate.

Au călătorit între Coreea de Sud, Thailanda, Italia și Statele Unite, participând la diverse evenimente, filmând conținut, făcând ședințe foto și apărând la televizor, toate în timp ce lansează muzică nouă înaintea primului lor album, Survive, în limba engleză .

Ar putea suna ca și cum Rocking Doll este unul dintre cele mai solicitate grupuri K-pop, dar nu este cazul. Cvartetul a debutat abia în decembrie 2021, la SRP Entertainment, iar turul lor promoțional nu este rezultatul popularității lor, ci o încercare de a o construi ceva mai mare.

„A fi capabil să faci toate acestea este cu adevărat palpitant”, spune Rena, în vârstă de 16 ani, cel mai tânăr membru al grupului, în timpul unui interviu pentru Postul din New York, unde grupul a participat la show-ul LaQuan Smith din New York Fashion Week în septembrie. 12.

Ahri, Juri și Roa, cea mai în vârstă, în vârstă de 20 de ani, completează grupul, care s-a reunit sub SRP cu doar aproximativ un an înainte de a lansa primul lor single, „Rocking Doll”.

„Când am auzit pentru prima dată numele [grupului], am spus „de ce?””, spune Juri. „Dar apoi am înțeles sensul și m-am gândit: „E în regulă. Îmi place!” Un lucru mic care cade, dar se ridică de fiecare dată și continuă.”

Cea mai recentă melodie de pe viitorul lor album, titlul „Survive”, a apărut pe 9 septembrie printr-un videoclip muzical intens care i-a arătat pe patrulea ca luptători și spioni futuriști.

Rocking Doll a debutat pe 19 decembrie 2021, cu single-ul „Rocking Doll”.  Foto: SRP Entertainment
Rocking Doll a debutat pe 19 decembrie 2021, cu single-ul „Rocking Doll”. Foto: SRP Entertainment

Grupul a lansat mai multe videoclipuri muzicale care prezintă elemente de poveste SF în timp ce își explorează propria viziune asupra lumii K-pop.

„Vrem să lăsăm oamenilor un impact puternic prin ceea ce suntem”, spune Ahri, care apare în videoclip ca un pistolar înflăcărat ținând în mână o pușcă.

Există multe părți ale Rocking Doll, Roa menționând melodia, „Pom Pom” și videoclipul său muzical plin de roz aprins ca exemplu a ceea ce mai poate face grupul.

„Este foarte strălucitor și drăguț și arătăm foarte frumos în el, cântăm foarte frumos în el”, spune Roa. „Este cântecul meu preferat.”

Preferatul Renei este, de asemenea, „Pom Pom”, preferându-l pentru că a ajuns să joace cu tonul și stilurile ei rap în detrimentul ritmului și melodiilor excentrice.

Ahri și Juri preferă „I Just Wanna Be With You”, pe care Ahri îl numește „emotionant”.

Vizita la New York Fashion Show urmează o altă apariție recentă de mare profil, cu Rocking Doll și CEO-ul SRP Entertainment, Choi Yulee, apărând pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția.

„Ea are întotdeauna grijă de toată lumea”, spune Juri, descriind relația lui Choi cu echipa drept „mamă”. „Ea se asigură că suntem cu toții sănătoși și odihniți.”

Rocking Doll a participat la show-ul lui LaQuan Smith din New York Fashion Week pe 12 septembrie. Foto: SRP Entertainment
Rocking Doll a participat la show-ul lui LaQuan Smith din New York Fashion Week pe 12 septembrie. Foto: SRP Entertainment

În ciuda intrigii legate de sosirea bruscă a grupului, cvartetul are mari speranțe să devină un grup de fete recunoscut la nivel mondial, de unde și albumul în limba engleză, care va sosi pe 19 septembrie.

„Când am început să lucrăm la un album în limba engleză, sincer a fost puțin greu în studioul de înregistrare”, spune Rena. „Dar vrem să cucerim întreaga lume!”

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *