BTS Jungkook ar putea colabora cu Calvin Klein. Acesta a ajuns viral pe social media

Jungkook din BTS ar putea fi următorul care cucereşte lumea modei după J Hope, Jimin şi Suga. Fanii ARMY sunt încântați şi îl văd pe Jung Kook drept ambasadorul Calvin Kein. Recent, Cedric Murac de la Global Head Of Creative Calvin Klein a început să îl urmărească pe Jung Kook pe Instagram, fapt care a rezultat ca Jung Kook să ajungă în tendințe pe Twitter.

După ce J Hope, Jimin şi Suga au cucerit Săptămâna Modei de la Paris în calitate de ambasadori Dior şi Valentino, există multe speculații că Jung Kook ar putea deveni ambasadorul Calvin Klein.

ARMY nu dezamăgeşte niciodată iar un fan a scris “Un nou nivel de uimire pentru noi toți dacă punem la un loc pe Jung Kook şi Calvin Kein…”

Un alt fan a adăugat: “IMAGINAȚI-VĂ DACĂ AVEM UN PROIECT JUNG KOOK CALVIN KLEIN! OH DOAMNE, NU POT RESPIRA”.

Alți fani au împărtăşit videoclipuri cu Jung Kook făcând abdomene în timpul concertelor Permission To Dance, iar unul a scris: “Calvin Klein a văzut asta şi s-a asigurat că echipa lui îl va primi pe Jung Kook”.

Între timp, Jung Kook a lipsit de la plecarea lui pentru serviciul militar în noiembrie, iar fanii aşteaptă cu nerăbdare veşti de la el. Acesta a promis că va lansa și un nou album, după cel al lui Suga.

Acum că membrii BTS au început o nouă etapă în cariera lor, Jimin a devenit ambasador global pentru DIOR, iar Suga a devenit ambasador pentru Valentino, se crede că ceilalți membri ar putea colabora cu noi mărci de lux.

Articol scris de colaboratoarea noastră, Lucia Hyun.

Sursa: THE INDIAN EXPRESS

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *