Serialul fenomen Crash Landing on You este inspirat dintr-o poveste reală

Park Ji Eun, scenarista popularului serial a mărturisit recent că s-a inspirat dintr-o întâmplare reală pentru serialul Crash Landing on You (Aterizare Forțată).  Ideea i-a venit în 2008, când a văzut la televizor o știre potrivit căreia actrița Jung Yang și câțiva prieteni de-ai ei au ajuns din greșeală în Coreea de Nord pe mare. 

Mai exact, aflându-se la Incheon, actrița  și prietenii săi au luat o barcă cu motor cu care, datorită unei cețe dese și a curenților, a ajuns după două ore de navigat în derivă, periculos de aproape de Limita Liniei de nord (NNL), de apele nord coreene. Și-au dat seama de acest lucru pentru că s-au întâlnit cu o barcă de pescuit nord coreeană. Auzind accentul celor de pe barca de pescuit și-au dat seama unde se află și au făcut cale întoarsă urgent, trimițând un mesaj SOS către garda de coastă sud coreeană. O barcă navală sud coreeană i-a salvat într-un final pe tineri. 

Povestea, așa cum Park Ji Eun și-o amintește, e și mai palpitantă, ea amintindu-și că ‘’barca tinerilor a ajuns chiar  pe coasta Coreei de Nord și aceștia au fost urmăriți de garda de coastă nord coreeană pentru o vreme.’’ 

Actrița Jung Yang este  o actriță foarte cunoscută de la Hallyu, jucând într-o multitudine de seriale și filme, cele mai recente fiind: The King and I, He Who Can’t Marry, Flower of Queen, The Merchant: Gaekju, Band of Sisters.

Protagoniștii din Crash Landing On You, Hyun Bin și Son Ye-jin, au anunțat, la începutul acestui an, că sunt împreună și în viața reală.

*Articol scris de Andreea Medvedovici-Per.

Citește și articolul Top 3 seriale cu Hyun Bin.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România.

Facebook Comments

About the author

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *