5 motive pentru care „Secret Garden” a ajuns atât de popular

Serialul coreean Secret Garden, cu Hyun Bin și Ha Ji Won în rolurile principale este una dintre cele mai populare și iubite kdrame. Pentru mulți dintre noi, este unul dintre primele seriale coreene urmărite, care ne-a deschis apetitul pentru conținutul coreean și ne-a adus în lumea kdramelor. Este atât de cunoscut, încât anumite scene au devenit iconice, au fost reproduse sau parodiate în alte seriale, iar actorii au fost catapultați la nivelul de vedete internaționale. Dar care este secretul acestei drame, motivul pentru care a devenit un serial cult? Iată câteva dintre motive, iar dacă nu ați urmărit serialul încă, vă recomandăm să o faceți.

Care este intriga serialului coreean Secret Garden ?

Drama spune povestea lui Kim Joo Won, un CEO arogant și excentric, care menține imaginea perfecțiunii aparente, și a lui Gil Ra Im, o femeie cascador de origini umile, a cărei frumusețe și corp sunt obiectul invidiei în rândul actrițelor de top. Întâlnirea lor accidentală, când Joo Won o confundă pe Ra Im cu actrița Park Chae Rin, marchează începutul unei relații tensionate și ciudate, prin care Joo Won încearcă să ascundă o atracție tot mai mare față de Ra Im, care îl derutează și îl deranjează. Pentru a complica și mai mult lucrurile, o succesiune ciudată de evenimente are ca rezultat schimbul de corpuri al acestora.

Gradina secreta
SECRET GARDEN/SBS

Membrii distribuției The Secret Garden

Hyun Bin ca Kim Joo Won

Personajul: Tânăr, chipeș și bogat, acest CEO este personajul principal tipic, chipeș, dar arogant. Pare că le are pe toate, dar nimeni nu știe că suferă de claustrofobie, după o traumă din copilărie, despre care nici măcar nu-și mai aduce aminte. După întâlnirea cu Gil Ra Im, acesta nu mai poate să o scoată din cap, așa că decide să o urmărească și să îți dea seama ce îl atrage așa de mult la ea.

Gradina secreta
SECRET GARDEN/SBS

Actorul: Iubitorii de K-drama îl cunosc probabil datorită rolului din Crash Landing On You, dar Hyun Bin are multe alte roluri notabile în drame de succes precum My Name Is Kim Sam Soon, Memories Of The Alhambra, A Millionaire’s First Love, sau The Negotiation. Hyun Bin a câștigat, de asemenea, mai multe premii de-a lungul carierei sale de actor, inclusiv Marele Premiu pentru TV, sau Daesang, la cea de-a 47a ediție a Premiilor pentru Arte Baeksang în 2011, pentru rolul său din Secret Garden.

Ha Ji Won ca Gil Ra Im

Personaj: Muncitoare și puternică la exterior, sensibilă și singuratică, Gil Ra Im este o cascadoare care se mândrește cu munca ei. Ea este un membru loial al școlii de acțiune a directorului Im Jong Soo. După ce îl întâlnește pe persistentul Kim Joo Won, încearcă să-l îndepărteze la început, dar ajunge să se apropie de el, aceștia ajungând să-și schimbe corpurile în mod magic.

Gradina secreta
SECRET GARDEN/SBS

Actrița: Ha Ji Won este o actriță apreciată de critici, cu multe drame în palmares. Este cunoscută pentru capacitatea ei de a juca roluri foarte diferite. Câteva dintre dramele ei notabile includ 100 de zile cu domnul arogant, Memories Of Bali, Hwang Jini, The King 2 Hearts și Empress Ki. Ea a câștigat, de asemenea, mai multe premii de-a lungul carierei sale, inclusiv cea mai bună actriță de la Premiile Grimae pentru interpretarea ei din Secret Garden.

Yoon Sang Hyun ca Oska / Choi Woo Young

Personajul: Celebrul cântăreț Oska începe să-și piardă din popularitate din cauza implicării sale în diferite scandaluri legate de femei și a atitudinii sale neprofesioniste la locul de muncă. Acesta se reîntâlnește cu prima lui dragoste, Yoon Seul, și își dă seama că nu a trecut încă peste ea. De asemenea, devine interesat să angajeze un tânăr muzician pe nume Tae Sun la casa lui de discuri, încercând să-l convingă. Încet, el își învață lecția și își schimbă atitutidea față de viață.

Gradina secreta
SECRET GARDEN/SBS

Actorul: Yoon Sang Hyun a debutat la vârsta de 32 de ani, dar asta nu l-a împiedicat să obțină roluri notabile în drame precum My Fair Lady, I Can Hear Your Voice, Shopaholic Louis și 18 Again . Pe lângă actorie, este și cântăreț. A lansat mai multe OST-uri și chiar are un album numit Precious Days.

Kim Sa Rang ca Yoon Alone

Personajul: Yoon Seul este prima dragoste a lui Oska. Acum e regizor de videoclipuri muzicale, responsabilă de noul videoclip al lui Oska. Ea îl rănește pe Oska când începe să se vadă cu Joo Won, dar încă mai are sentimente și pentru Oska.

Gradina secreta
SECRET GARDEN/SBS

Actrița: Kim Sa Rang a fost încoronată Miss Coreea în 2000 și a devenit reprezentanta Coreei de Sud la Miss Univers în 2001. A jucat în mai multe seriale TV și filme, inclusiv Radio Dayz, Mina, Thousand Years Of Love, A Love To Kill și The King. Ea a jucat și în videoclipul lui Lee Seung Gi „Because You’re My Woman”.

Iată câteva motive pentru care o să iubești  Secret Garden :

1. Gil Ra Im într-un rol inedit de cascadoare.

Cred că este prima dramă în care personajul principal feminin are rol de cascadoare. Iar asta face personajul lui Gil Ra Im destul de interesant, iar scenele de cascadorie te țin respirația la gură. Felicitări lui Ha Ji Won pentru că și-a îndeplinit rolul atât de bine.

2. Schimbarea magică a corpului apare de nicăieri, dar e foarte amuzantă!

La început, pare că această dramă ar fi fost foarte bună chiar și fără elementul acesta de fantezie. Dar pe măsură ce trec episoadele și în vezi pe Ra Im și Joo Won își schimbă corpurile, nu poți să nu apreciezi cât de comică devine situația. Putem vedea o latură diferită a lui Hyun Bin în această dramă!

Gradina secreta
SECRET GARDEN/SBS

3. Povestea de dragoste a lui Oska și Seul te cucerește instant.

Povestea lor te face să aștepți cu nerăbdare rezolvarea problemelor dintre ei. De-a lungul serialului avem un du-te-vino constant – aceștia pretinzând că sunt indiferenți unul față de celălalt, dar rănindu-se în secret și tânjind unul după celălalt. Cei doi devin maturi ca indivizi pe parcursul dramei și își dau seama cât de importanți sunt unul pentru celălalt.

4. Tănărul Lee Jong Suk într-un rol secundar e o surpriză plăcută.

 Lee Jong Suk este un personaj foarte interesant, care te face să zâmbești de fiecare dată cu remarcile lui sarcastice. Este rolul care l-a adus în atenția publicului pe actor.

Gradina secreta
SECRET GARDEN/SBS

5. OST-urile sunt melodii pe care le vei adăuga la lista de favorite.

OST-uri de Baek Ji Young, Sung Si Kyung, Shin Yong Jae de la 4Men și Kim Bum Soo alcătuiesc o listă de OST plină de stele! Piesele se potrivesc perfect pe fundal atunci când sunt scene importante. Și felul în care au folosit și unele dintre melodiile pentru albumul și concertul lui Oska a făcut ca OST-urile să fie la fel de populare ca drama în sine.

Dar dacă îți dorești o poveste de dragoste ușoară cu o notă de fantezie, această dramă este pentru tine. Chimia personajelor e ceva de admirat.

Gradina secreta
SECRET GARDEN/SBS

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *