7 seriale coreene romantice excelente

Vă propunem 7 seriale coreene romantice care au trecut testul timpului și la ani de la lansare rămân în continuare printre favoritele publicului.

 1. ,,Crash Landing on You

Într-o zi, Yoon Se-ri, moștenitoarea unei companii gigantice, se prăbușește după un accident în timp ce se dădea cu parapanta. Ea îl întâlnește pe ofițerul nord-coreean Lee Jung-hyeok, care prețuiește principiile mai presus de orice și nu crede în compromisuri. „Crash Landing on You” descrie povestea de dragoste top-secretă a unui bărbat și a unei femei care s-au cunoscut în mod miraculos.

Crash Landing on You: summary, ending explained, cast, episodes - KAMI.COM.PH
 1. ,,When the Camelia Blooms

Dong-Baek a crescut orfană, iar acum este o mamă singură, care trăiește într-un oraș mic din Ongsan și deține barul-restaurant Camellia. Ofițerul de poliție local Hwang Yong-Sik este profund îndrăgostit de ea, dar în timp ce Dong-Baek încearcă să găsească fericirea, ceva cu adevărat sinistru se ascunde în fundal. Aceasta este vizată ca următoarea victimă a unui criminal în serie.

K-Drama Review: "When The Camellia Blooms" Ruminates On The Messages Of Self Love & Keeping Functional Relationships
 1. ,,Healer

Un reporter de știri aspiră la o carieră de succes, având ca model profesional un anumit jurnalist celebru. În căutarea unei știri, ea dă peste Healer – un criminal misterios implicat într-un vechi incident de crimă – de care ajunge să se îndrăgostească.

Healer | Healer korean, Ji chang wook healer, Ji chang wook
 1. ,,Pinocchio”

O tânără care are sindromul Pinocchio, o afecțiune care îi interzice să spună minciuni, își unește forțele cu ale unui bărbat a cărui familie a fost distrusă de un canal de știri. Amândoi devin jurnaliști pentru a lupta în favoarea dreptății.

Pinocchio - Korean Drama Fan Review - Park Shin Hye, Lee Jong Suk & OST
 1. ,,Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”

O tânără care își urmărește visul de a deveni halterofilă se îndrăgostește de fratele mai  mare al prietenului său. La început, prietenul fetei o tachinează și acceptă această idee, doar pentru a realiza că el însuși s-a îndrăgostit de ea.

Weightlifting Fairy Kim Bok Joo OST PART 3, Han Hee Jung - Qobuz
 1. ,,Descendents of the Sun”

Un soldat din forțele speciale sud-coreene se îndrăgostește de un chirurg. Ei descoperă că este greu să acorde timpul necesar relației, din cauza vieții lor de muncă conflictuale și ocupate.

Descendants Of The Sun Wallpaper - Descendants Of The Sun Soldiers Cast - 1024x576 Wallpaper - teahub.io
 1. ,,Encounter”

Un bărbat dintr-o familie obișnuită și o fiică a unui politician bogat și puternic se îndrăgostesc unul de celălalt. Veniți din medii diferite ale vieții, cei doi trebuie să aleagă dintre a avea lux și confort lumesc sau a renunța la toate pentru a fi împreună.

Encounter Free Stream & Download English Subtitles — Li8htnin8 Magazine Stash

Care este cea mai semnificativă k-dramă pentru voi?

Articol scris de colaboratoarea noastră, ANNA.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *