20 K-DRAMAS RECOMANDATE DE IDOLI KPOP

Cred că tuturor ne plac k-dramele, doar ne aflăm pe un site dedicat lor. Serialele coreene au prins bine în ultima perioadă peste tot, fiind unele din cele mai vizionate. De ce? Povești frumoase, actori drăguți și peisaje de poveste. Totuși, nu doar noi ne uităm la astfel de serii ci chiar și starurile kpop.

Află mai jos ce seriale recomandă idolii tăi preferați kpop, inclusiv BTS.

1.IT S OKAY TO NOT BE OKAY-JAEMIN DIN NCT DREAM

O poveste despre un bărbat angajat într-o secție de psihiatrie(Kim Soo-Hyun) și o femeie (Seo Yea-Ji), cu o tulburare de personalitate antisocială, care este o scriitoare populară de literatură pentru copii, dar este extrem de egoistă, arogantă și grosolană. .

Jaemin, este un rapper, cântăreț și actor sud-coreean. Este membru al grupului de băieți sud-coreeni NCT dream.

2.FIGHT FOR MY WAY-HEEJIN DIN LOOΠΔ

Un antrenor de taekwondo care a fost faimos, dar a trebuit să se oprească din cauza unui trecut dureros, este acum un luptător de arte marțiale mixte necunoscut. Mai târziu, se îndrăgostește de cea mai bună prietenă a sa de mult timp, Choi Ae-ra, în timp ce se luptă să reușească în carieră .

HeeJin este o membră a trupei kpop de fete LOONA și membră a primei sale subunități, LOONA 1 / 3. A debutat pe 26 septembrie 2016 ca membru și ulterior a lansat albumul său solo HeeJin pe 5 octombrie 2016.

3.PENTHOUSE-HEECHUL DIN SUPER JUNIOR

Locuitorii din Hera Palace, un penthouse cu 100 de etaje, au multe secrete și ambiții ascunse. Sim Su Ryeon, care s-a născut în bogăție, este regina acestui penthouse. Cheon Seo Jin, prima donna a reședinței, face tot ce poate pentru a oferi totul fiicei sale. Oh Yoon Hee provine dintr-o familie săracă, dar se străduiește să intre în înalta societate devenind regina penthouse-ului, culmea succesului în ochii ei. Începe o luptă pentru avere, putere și prestigiu la cel mai râvnit penthouse din Seul.

Kim Hee Heechul este un popular cântăreț și actor sud-coreean. Născut pe 10 iulie 1983 și este membru al trupei populare de băieți K-pop Super Junior și a subgrupului său Super Junior-T.

4.SIGNAL-DOYOUNG DIN NCT 127

Comunicând prin intermediul unui walkie-talkie care transcende timpul, un profiler din 2015 și un detectiv din 1989 își unesc forțele pentru a combate crimele și nedreptatea. Cazul penal descris în kdramă este inspirat de un incident adevărat care a avut loc în Hwaseong, provincia Gyeonggi, Coreea de Sud în decursul a șase ani (1986 – 1991). 10 femei au fost violate și ucise pe o rază de 2 km, de la o bunică de 71 de ani la o școlăriță de 13 ani.

Kim Dong-young, născut la 1 februarie 1996 , este un cântăreț,o gazdă la emisuni și un actor sud-coreean. Este membru al grupului de băieți sud-coreeni NCT și al subunităților sale NCT U și NCT 127

5.UNCOTROLLABLY FONDHYUNJIN DIN STRAYKIDS

Sin Joon Young și No Eul erau îndrăgostiți în tinerețe. Dar circumstanțele incontrolabile i-au separat și ei au mers pe căi separate. Joon Young este acum un actor și cântăreț , în timp ce No Eul a devenit un producător-regizor de documentare. Când căile lor se încrucișează din nou ani mai târziu, Joon Young descoperă că No Eul este acum o persoană foarte diferită decât își amintea . Există vreo speranță pentru Joon Young și No Eul pentru a reaprinde relația lor din trecut?

Hyunjin s-a născut la 20 martie 2000 (vârsta de 21 de ani) în Seul, Coreea de Sud. El este dansatorul principal, rapperul principal, subvocalistul și vizualul grupului Stray Kids.

6.WEIGHTLIFTING FAIRY KIM BOK JOO -MINGYU DIN SEVENTEEN

Bok Joo este o halterofilă care își urmărește visul de a câștiga medalia de aur, dar găsește și dragostea pentru prima dată în viața ei la vârsta de 20 de ani. Personajele din această dramă sunt sportivi de elită în haltere, înot și gimnastică ritmică care muncesc din greu pentru a-și atinge obiectivele în viață. Acesta acoperă poveștile și relațiile lor de vârstă majoră prin viața agitată.

Mingyu este un rapper sud-coreean în cadrul Pledis Entertainment. Este membru al grupului de băieți SEVENTEEN .

7.EXO NEXT DOOR-HOSHI DIN SEVENTEEN

Ji Yeon Hee este o fată de 23 de ani, care încă nu a avut un iubit pentru că roșește îngrozitor și este complet paralizată când este lângă un băiat arătos. Într-o zi, patru membri din EXO se mut în casa unuia dintre bunicii unui membru și se pare că locuința băieților este chiar în fața casei lui Yeon Hee.

Kwon Soon-young( Hoshi) este un dansator, vocalist, rapper și compozitor sud-coreean. În 2015, a debutat ca membru al trupei de băieți sud-coreeni SEVENTEEN.

8.EXTRACURRICULAR-ROWOON DIN SF9

Extracurricular este centrat în jurul a trei elevi de liceu care încep să comită infracțiuni pentru a câștiga bani și pericolele imprevizibile cu care se confruntă . Kim Dong Hee îl va juca pe Ji Soo, care trece de la un student model la un criminal după ce a comis un act de neconceput. Jung Da Bin o va juca pe Min Hee în rolul agresoarei școlii, care este prinsă în crima lui Ji Soo iar Park Joo Hyun o va juca pe Gyu Ri, partenera periculoasă al lui Ji Soo .

Kim Seok-woo, (Rowoon) este un cântăreț, actor și model sud-coreean. Este membru al trupei de băieți K-pop SF9 ca vocalist principal.

9.GOBLIN-LISA DIN BLACKPINK

Kim Shin a fost odată un general imbatabil în armata Goryeo, care a avut o moarte tragică. Acum posedă nemurirea, dar s-a săturat să trăiască în timp ce toți ceilalți din jurul său mor. De 900 de ani, Kim Shin și-a căutat mireasa, un muritor care poate scoate sabia invizibilă din el și îi poate pune capăt vieții. Într-o zi, o întâlnește pe Ji Eun Tak, o elevă de liceu pozitivă, optimistă, care poate vedea morții . Ea pretinde că este mireasa Goblin-ului care îi poate pune capăt vieții nemuritoare, dar ceea ce pare a fi o sarcină ușoară, se complică, deoarece cei doi se îndrăgostesc.

Lalisa Manoban cel mai bine cunoscută sub numele de Lisa, este o rapperiță, dansatoare și cântăreață tailandeză cu sediul în Coreea de Sud,membră a grupului de fete BLACKPINK..

10.KINGDOMNAYEON DIN TWICE ȘI JIMIN DIN BTS

Acțiunea este situată în epoca Joseon, când regele moare din cauza variolei. Clanul Cho, clanul reginei însărcinate și al tatălui ei, consilierul șef de stat Cho Hak Joo, îl declară pe prințul moștenitor trădător pentru că a pus la îndoială circumstanțele din jurul morții regelui. Nemulțumiți, prințul moștenitor și garda sa, Moo Young, au pornit să-l găsească pe Lee Seung Hui, ultimul medic care i-a tratat tatăl. Dar doar asistentul său Seo Bi și Young Shin, un om misterios, se găsesc într-un sat afectat acum de o boală terifiantă.

Im Na-yeon este o cântăreață sud-coreeană în grupul de fete sud-coreean Twice format de JYP Entertainment.

Jimin, este un cântăreț, compozitor și dansator sud-coreean. În 2013, a debutat ca membru al trupei sud-coreene BTS, sub casa de discuri Big Hit Entertainment

11.OH MY GHOST-SUNWOO DIN THEBOYZ

Bong Sun, o tânără timidă, este posedată de fantoma unei fecioare pofticioase. La restaurantul în care lucrează , nu se pricepe la nimic . Bunica ei era șamană, așa că, de la o vârstă fragedă, a reușit să vadă ocazional fantome. Sun Woo este un bucătar cunoscut, care are încredere în mâncarea și abilitățile sale. Bong Sun are o pasiune secretă pentru el, deși nu o ia prea mult în seamă. Ea începe să acționeze diferit, pierzându-și personalitatea timidă și ajunge în mod constant în mintea lui Sun Woo.

Kim Sunwoo s-a născut la Seoul, Coreea de Sud, la 12 aprilie 2000 (vârsta de 21 de ani). A debutat ca rapper principal și vocalist al THE BOYZ

12.START-UP-SEONGMIN DIN CRAVITY

Având nevoie de 90 milioane de woni să-și deschidă propria afacere, Seo Dal-Mi (Bae Suzy) renunță la universitate și lucrează cu jumătate de normă.
Nam Do-San (Nam Joo-Hyuk) este fondatorul Samsan Tech. Este expert în matematică. El a pornit Samsan Tech acum doi ani, dar compania nu merge bine. Cumva, Nam Do-San devine prima dragoste a lui Seo Dal-Mi. Se bucură reciproc pentru pornirea și dezvoltarea afacerii.

Ahn Seong Min este vocalistul și MAKNAE al grupului de băieți Cravity sub Starship Entertainment. A debutat pe 14 aprilie 2020.

13.SWEET HOME-NAMJOON DIN BTS

Cha Hyun-Su (Song Kang) este elev de liceu. De asemenea, este un singuratic și rareori iese din cameră. Refuză să vorbească cu tatăl său, mama și sora mai mică. Într-o zi, întreaga sa familie, cu excepția lui, moare într-un accident de mașină. Cha Hyun-Su este lăsat singur. Se mută într-un apartament mic. În acest moment, un fenomen misterios al oamenilor care se transformă în monstru se produce în întreaga lume. Locuitorii clădirii de apartamente Cha Hyun-Su, inclusiv Pyeon Sang-Wook (Lee Jin-Wook), luptă împotriva acestor monștri și încearcă să supraviețuiască.

Kim Nam-joon ( RM) este un rapper, compozitor și producător de discuri sud-coreean. Este liderul grupului de băieți sud-coreean BTS. În 2015, a lansat primul său mixtape solo, RM.

14.ITAEWON CLASSTAEHYUNG DIN BTS

Itaewon Class prezintă povestea fostului condamnat Park Sae-ro-yi (Park Seo-joon) a cărui viață a fost dată peste cap după după exmatricularea sa de la școală pentru lovirea unui bătăuș și uciderea tatălui său într-un accident de motocicletă, cazul fiind mușamalizat. Călcând pe urmele tatălui său, își deschide un pub, DanBam (Sweet Night) în Itaewon și, împreună cu managerul și personalul său, se străduiesc să dezvolte afacerea, ajungând foarte cunoscuți în domeniul lanțurilor de restaurante.

Kim Tae-hyung, cunoscut și sub numele său de scenă V, este un cântăreț, compozitor și actor sud-coreean. Este vocalist al grupului de băieți sud-coreean BTS. 

15.CRASH LANDING ON YOUJ-HOPE DIN BTS

Yoon Se-Ri (Son Ye-Jin) este moștenitoare a unui conglomerat din Coreea de Sud. Într-o zi, în timp ce zbura cu parapanta,din cauza vânturile puternice pe Yoon Se-Ri e nevoită să aterizeze de urgență în Coreea de Nord. Acolo, ea îl întâlnește pe Ri Jeong-Hyeok (Hyun-Bin), care este un ofițer al armatei nord-coreene. El încearcă să o protejeze și să o ascundă. Curând, Ri Jeong-Hyeok se îndrăgostește de Yoon Se-Ri.

Jung Ho-seok (J-Hope) este un rapper, compozitor, dansator și producător de discuri sud-coreean. În 2013, J-Hope și-a făcut debutul ca membru al trupei sud-coreene BTS, administrată sub Big Hit Music. 

16.HOTEL DE LUNAJUNGKOOK DIN BTS

Jang Man-Wol (IU) este CEO al Hotel del Luna. Hotelul este situat în centrul orașului Seul și are un aspect foarte vechi. Jang Man-Wol a făcut o mare greșeală în urmă cu mulți ani și, din această cauză, a rămas blocată la Hotel del Luna. Este frumoasă, dar este vicleană, bănuitoare și lacomă.
Koo Chan-Sung (Yeo Jin-Goo) a lucrat ca cel mai tânăr asistent manager la o corporație hotelieră multinațională. Este un perfecționist sincer. Din cauza unui caz neașteptat, începe să lucreze ca manager la Hotel del Luna. Clientela hotelului este formată din fantom
e.

Jeon Jung-kook este un cântăreț și compozitor sud-coreean. Este cel mai tânăr membru și vocalist al trupei sud-coreene BTS.

17.BOYS OVER FLOWERS-JIN DIN BTS

Geum Jan Di provine dintr-o familie săracă care deține o spălătorie de haine. Într-o zi, ea vizitează Liceul Shinhwa, o școală de prestigiu pentru cei înstăriți și salvează un student care vroia să se sinucidă din cauza intimidării grupului F4. După aceea, Jan Di primește o bursă de înot și începe să frecventează acea școală.

În școală, ea cunoaşte faimosul grup F4, care este cel mai popular și puternic grup din școală, format din 4 băieți.Viața ei la școală începe mizerabil, întrucât face parte din altă clasă socială, iar mai târziu totul se înrăutățește când este etichetată drept noua țintă de intimidare a grupului F4.

Kim Seok-jin( Jin) este un cântăreț sud-coreean, compozitor și membru al trupei de băieți sud-coreeni BTS din iunie 2013.

18.SKY CASTLE SUGA DIN BTS

SKY Castle urmărește viața a 4 femei care locuiesc în cartierul luxos SKY Castle. Ele încearcă să-și facă soții lor mai de succes și să-și crească copiii ca prinți și prințese.
Han Seo-Jin (Yum Jung-Ah) este căsătorită cu chirurgul ortoped Kang Joon-Sang (Jung Joon-Ho). Au două fiice. . Lee Soo-Im este căsătorită cu neurochirurgul Hwang Chi-Young (Choi Won-Young). Au un fiu.
No Seung-Hye (Yoon Se-Ah) este căsătorită cu profesorul de facultate de drept Cha Min-Hyuk (Kim Byung-Chul). Soțul ei vorbește despre dreptate și fericire, dar el ascunde o altă parte. Unul cu un egoism extrem. Ei au doi fii.
Jin Jin-Hee (Oh Na-Ra) provine dintr-o familie bogată. Tatăl ei deține clădiri. Jin Jin-Hee o admiră pe Han Seo-Jin și încearcă să copieze ceea ce face. La fel ca Han Seo-Jin, Jin Jin-Hee este căsătorită cu un chirurg ortoped, Woo Yang-Woo (Jo Jae-Yun).

Min Yoon-gi, mai cunoscut sub numele de scenă Suga și Agust D, este un rapper, compozitor și producător de discuri sud-coreean. Gestionat de Big Hit Music, a debutat ca membru al grupului sud-coreean de idoli pop BTS în 2013. În 2016, a lansat prima său mixtape solo, Agust D.

19.WHEN THE CAMELIA BLOOMS-J-HOPE

Dong-Baek (Kong Hyo-Jin) este o mamă singură care locuiește în micul oraș Ongsan. Ea conduce un bar-restaurant Camellia, în timp ce are grijă de fiul ei. Oamenii din Ongsan bârfesc frecvent despre Dong-Baek. A crescut ca orfană, este o mamă singură și conduce un bar frecventat de mulți dintre bărbații din Ongsan. Ofițerul de poliție locală Hwang Yong-Sik (Kang Ha-Neul) este îndrăgostit profund de ea. La un moment dat, fostul iubit al lui Dong-Baek,reapare brusc în viața ei. Este un celebru jucător de baseball, care și-a ascuns relația când se întâlneau. În timp ce Dong-Baek încearcă să găsească fericirea, ceva cu adevărat sinistru pândește în umbră. Un criminal în serie cutreieră Ongsan și Dong-Baek poate fi o țintă.

Motto-ul lui J-Hope: „Dacă nu muncești din greu, nu vor exista rezultate bune”.

20.VINCENZO-BTS

La vârsta de 8 ani, Park Joo-Hyeong a plecat în Italia după ce a fost adoptat. Acum este adult și are numele de Vincenzo Casano (Song Joong-Ki). Este avocat și consilier pentru mafie. Din cauza unui război între grupuri mafiote, el fuge în Coreea de Sud. Aici o cunoaște pe avocat Hong Cha-Young (Jeon Yeo-Bin). Ea este tipul de avocat care face orice să câștige un caz. Vincenzo Casano se îndrăgostește de ea. De asemenea, realizează dreptatea socială după felul său.

BTS, cunoscut și ca Bangtan Boys, este o trupă sud-coreeană formată din șapte membri, sub agenția Big Hit Entertainment. Ei au debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa “No More Dream” din primul lor album.

Ce părere aveți? Voi ați văzut aceste seriale? Care a fost preferatul vostru?

Dacă ați recomanda o kdramă, care ar fi aceea și de ce?

Despre autoarea articolului:

Mă numesc Luminița Alecsă, sunt elevă și sunt pasionată de Coreea de Sud. Ascult kpop și vizionez k-drame zilnic.

“O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută.”

Charlie Chaplin

***

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP și K-Drama.

ZI FRUMOASĂ!

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *