„Black Knight” de pe Netflix se află pe primul loc în categoria „Global Top 10” la câteva zile de la lansare

„Black Knight” a obținut primul loc în categoria Top 10 global (non-engleză) în decurs de 3 zile de la lansare. Serialul marca Netflix descrie o peninsulă coreeană post-apocaliptică din viitor, unde oamenii se luptă cu poluarea extremă a aerului, iar legendarul șofer de curierat „5-8” (interpretat de Kim Woo Bin) și refugiatul „Sawol” (interpretat de Kang Woo Seok ) se confruntă cu corporația Chunmyeong care domină noua lume. 

Conform site-ului „Netflix TOP 10” din 17 mai KST, „Black Knight” a înregistrat 31,22 milioane de ore de vizionare în doar trei zile de la lansare, ajungând în topul categoriei Netflix Global Top 10 TV (non-engleză). Se bucură de o mare popularitate pe lista TOP 10 în 65 de țări, inclusiv Coreea, Austria, Franța, Germania, Egipt, Hong Kong, Filipine și Brazilia.

Reacțiile din partea presei și telespectatorilor din țară și străinătate sunt, de asemenea, pozitive. „Cavalerul Negru”, care a captat inimile telespectatorilor din întreaga lume, cu perspectiva sa unică asupra lumii, este disponibil pe Netflix.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *