Fanii cer sezonul 2: Top 7 K-drame care au nevoie de un al doilea sezon

Cu toții știm sentimentul de a urmări un serial coreean care s-a încheiat prea brusc, lăsând poveștile nerezolvate și setea ta de cunoaștere nesatisfăcută. În unele cazuri e nevoie de puțin mai multă profunzime, claritate sau pur și simplu să petrecem mai mult timp cu personajele pe care am ajuns să le iubim. Un exemplu este mult iubita dramă Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo, care ne-a lăsat pe toți dorind să știm cum se încheie povestea lor. O soluție ar fi un al doilea sezon, oferind seriei șansa de a îmbogăți narațiunea. Vă prezentăm aici o listă cu șapte astfel de kdrame, care chiar au nevoie de un nou sezon.

1) „Twenty Five Twenty One”: Unul dintre cele mai enervante finaluri ale unui serial. Dacă îți plac finalurile fericite, ei bine, această dramă nu are unul. Sfârșitul este ceea ce îi face pe fani să ceară insistent un al doilea sezon. Ce s-a întâmplat între Baek Ijin și Na Hee Do pentru a crea o prăpastie atât de mare? Și întrebarea arzătoare – cine este logodnicul misterios al lui Na Hee Do? Întrebările fără răspuns stârnesc curiozitatea imensă a spectatorilor.

2) „Bloodhounds”: doar opt episoade par a fi prea puține pentru acest serial plin de adrenalină. Amestecul de acțiune, luptă corp la corp coregrafiată cu experiență dar și umor inteligent îi face pe fani să se simtă ca într-o plimbare palpitantă de rollercoaster.

3) „Weak Hero Class 1”: nu putem nega că această mini-serie este probabil una dintre cele mai bune, însă este încă destul de subestimată. Cameraderia dintre cele trei personaje principale și chimia lor nu poate fi ratată. Ar fi grozav să vedem că acest serial are un al doilea sezon, posibil având loc la facultate în loc de liceu de data aceasta.

4) „Hotel Del Luna”: Un cliffhanger semnificativ de la sfârșitul acestui serial a lăsat fanii cu speranțe mari, deoarece actorul Kim Soo Hyun a avut o scenă cameo, cu replica „Luna a răsărit. Este timpul să începem afacerile, determinându-i pe fani să speculeze că va exista un al doilea sezon, dar momentan lucrurile sunt încă în aer.

5) „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”: Când actorul Lee Joon Ki a declarat că a existat un final alternativ pentru serialul în care Hae Soo și Wang So se întâlnesc în viitor, fanii au fost încântați. Cu toate acestea, fanii încă nu au văzut finalul alternativ și ei bine.

6) „High Kick Through the Roof”: Acest serial are de fapt trei sezoane, însă a trecut atât de mult de la ultimul, încât ar merita să obțină un nou sezon. La urma urmei, prin acest serial unii dintre cei mai populari actori au atras atenția telespectatorilor, precum Lee Jong Suk, Yoon Shi Yoon, Park Ha Sun și nu numai.

7) „Business proposal”: În timp ce mulți fani au apreciat linia principală de dragoste, nu puteți nega că povestea de dragoste a personajelor secundare e mult mai interesantă. Ar fi grozav dacă ar putea avea propriul sezon. Telespectatorii nu au putut să vadă niciodată ce fel de companie a creat Jin Young Seo și dacă a reușit sau nu să-și repare relația cu tatăl ei.

Cu atâtea K-drame, rareori le vedem pe multe dintre ele primind un al doilea sezon, dar dacă ar fi să alegi pentru ce K-drame ai vrea un al doilea sezon?

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *