Nu știi la ce să te mai uiți? Iată 10 seriale care te vor aduce înapoi în lumea k-drama

Având la dispoziție marea vastă de seriale coreene, este ușor să te trezești trecând prin narațiuni familiare. Căile bine bătute ale dușmanilor-îndrăgostiți, prieteni deveniți iubiți și altele asemenea, pot face ca peisajul dramei să pară monoton. Dacă te simți blocat și dorești să-ți reaprinzi pasiunea pentru K-drame, am pregătit o listă de zece seriale care promit să-ți reîmprospăteze experiența de vizionare.

1. „Weak Hero Class 1”: Acest serial se remarcă prin calitatea excepțională a producției, care cuprinde doar opt episoade. Ritmul său alert completează povestea plină de acțiune, ceea ce face regretabil faptul că „Weak Hero Class 1” nu a primit recunoașterea pe care o merită.

2. „The Business Proposal”: Propunerile neașteptate nu sunt o normă, mai ales după un blind-date. Shin Hari se află într-o situație deosebită, căsătorindu-se cu angajatorul ei din motive financiare. Scufundați-vă în povestea lor unică pentru a descoperi evoluția relației lor.

3. „Crash Landing On You”: O dovadă a naturii nemărginite a iubirii, acest serial reunește două personaje din țări diferite, explorând determinarea lor de a depăși obstacolele de dragul iubirii.

4. „Bloodhounds”: Pentru cei care doresc să simtă emoții puternice, „Bloodhounds” oferă o narațiune plină de acțiune, care cu siguranță vă va ridica nivelul de adrenalină.

5. „A Time Called You”: Acest serial oferă o călătorie care provoacă gânduri, cu o întorsătură a rolurilor personajelor și o poveste care necesită atenție. Chimia dintre Ahn Hyo Seop și Jeon Yeo Bin este un punct culminant, ceea ce face ca acest lucru să fie o vizionare obligatorie pentru fanii narațiunilor uluitoare.

6. „Secret Garden”: Renumit pentru scenariul și povestea sa convingătoare, „Secret Garden” și-a consolidat statutul de una dintre cele mai îndrăgite drame, în parte datorită chimiei electrice dintre protagonistele sale.

7. „Extraordinary Attorney Woo”: apreciată pentru portretizarea unică a unui protagonist cu dizabilități, această dramă provoacă percepțiile și evidențiază capacitățile care se află dincolo de dizabilități.

8. „My Name is Kim Sam Soon”: Această dramă oferă o interpretare revigorantă cu personajul său principal, care îmbină umorul și romantismul pentru a crea o experiență de vizionare inedită.

9. „Fight For My Way”: Dacă dorești o dramă despre prieteni și iubiți, atunci vă recomand cu căldură să vizionați „Fight For My Way”. Te va inspira să lupți pentru visele tale, oricât de imposibil și de pierdut te-ai simți în realizarea lor. De asemenea, stilul comic de interpretare pe care Kim Ji Won și Park Seo Joon le aduc fac din acesta un serial grozav de urmărit.

10. „It’s Okay to Not Be Okay”: O altă serie grozavă care evidențiază importanța sănătății mintale, „It’s Okay to Not Be Okay” adaugă poate fi puțin înfiorătoare, dar este una dintre cele mai bune drame recente.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *