Top 10 declarații de dragoste memorabile și emoționante din serialele coreene

Serialele coreene sunt cunoscute pentru momentele romantice și declarațiile de dragoste dulci și emoționante și aceste scene reprezintă de multe ori punctul culminant al poveștii, momentul pe care telespectatorii îl așteaptă cu sufletul la gură. Producătorii și actorii creează scene memorabile în care personajele principale își exprimă sentimentele unul față de celălalt. Iată câteva exemple de declarații de dragoste memorabile din serialele coreene. Sunt scene care ne-au rămas în suflet atât datorită jocului actoricesc cât și al cadrului de desfășurare și a tehnicii de filmare. Momentele sunt atât de bune încât simți fluturași în burtă urmărind actorii și reacțiile lor. Care este declarația care v-a rămas în suflet?

“Descendants of the Sun”

“Știam că nu poți să trăiești fără mine, așa că am venit. Nu te voi lăsa niciodată să fii singură.” – spusă de către personajul Yoo Si-jin (interpretat de Song Joong-ki) către Kang Mo-yeon (interpretat de Song Hye-kyo).

“Descendants of the Sun” este o dramă romantică și de acțiune care urmărește povestea de dragoste dintre un ofițer al forțelor speciale și o doctoriță. Când sunt staționați într-o țară devastată de război, cei doi se îndrăgostesc și se luptă să-și mențină relația. Declarația de dragoste a lui Yoo Si-jin către Kang Mo-yeon exprimă determinarea sa de a fi mereu alături de ea, indiferent de circumstanțe.

“Goblin”

“Vreau să te iubesc până când vei deveni o femeie în vârstă și eu voi deveni un bărbat obosit. Vreau să te iubesc în toate viețile noastre viitoare.” – spusă de către personajul Kim Shin (interpretat de Gong Yoo) către Ji Eun-tak (interpretată de Kim Go-eun).

“Goblin” este o dramă fantastică care urmărește povestea unui goblin nemuritor și a unei femei care poate să-l elibereze de blestem. Cei doi se îndrăgostesc, dar se confruntă cu provocări și obstacole. Declarația de dragoste a lui Kim Shin către Ji Eun-tak reflectă dorința sa de a-i fi alături pe tot parcursul vieții și chiar și în viețile lor viitoare.

“It’s Okay to Not Be Okay”

“Nu vreau să fii motivul pentru care trăiesc, dar vreau să fii alături de mine în timp ce trăiesc. Vreau să fiu motivul pentru care trăiești.” – spusă de către personajul Moon Gang-tae (interpretat de Kim Soo-hyun) către Ko Moon-young (interpretată de Seo Ye-ji).

“It’s Okay to Not Be Okay” este o dramă psihologică ce spune povestea unui asistent medical și a unei scriitoare cu tulburări de personalitate. Pe măsură ce dezvoltă o relație specială, se ajută reciproc să își depășească traumele din trecut. Declarația de dragoste a lui Moon Gang-tae către Ko Moon-young exprimă dorința sa de a fi prezent în viața ei și de a-i oferi susținere emoțională.

“My Love from the Star”

“Îmi vei permite să te iubesc până la sfârșitul vieții mele? De fapt, nu, vreau să te iubesc chiar și după ce moartea mă va despărți de tine.” – spusă de către personajul Do Min-joon (interpretat de Kim Soo-hyun) către Cheon Song-yi (interpretată de Jun Ji-hyun).

“My Love from the Star” este o comedie romantică fantasy, care spune povestea unui extraterestru ce a locuit pe Pământ timp de peste 400 de ani care se îndrăgostește de o actriță. Ei trebuie să depășească obstacolele și să-și protejeze iubirea. Declarația de dragoste a lui Do Min-joon către Cheon Song-yi reflectă dorința sa de a o iubi pentru totdeauna, chiar și după moartea sa.

“Reply 1988”

“Dacă aș putea să trăiesc din nou, îți voi spune imediat că te iubesc.” – spusă de către personajul Choi Taek (interpretat de Park Bo-gum) către Sung Duk-seon (interpretată de Lee Hye-ri).

“Reply 1988” este o dramă de familie și prietenie ce are loc în anii 1980 și se concentrează pe viața unor familii dintr-un cartier strâns unit. În mijlocul prieteniei lor, apar și povești de dragoste. Declarația de dragoste a lui Choi Taek către Sung Duk-seon exprimă regretul său pentru că nu a putut-i mărturisi sentimentele mai devreme și dorința de a-i spune că o iubește dacă ar putea trăi din nou.

“You’re Beautiful”

Hwang Tae Kyung (interpretat de Jang Geun Suk) își mărturisește dragostea pentru Go Mi Nyu (interpretată de Park Shin Hye), spunând: “De fiecare dată când te văd, inima mea bate nebunește. Tu ești singura care îmi face inima să tresalte. Vreau să fiu alături de tine mereu și să-ți fiu sprijin în orice moment.”

Go Mi Nyu, o tânără talentată, se deghizează într-un băiat și intră într-o trupă de idol pentru a-i înlocui pe fratele ei geamăn și pentru a-și îndeplini visul de a cânta. În timp ce se confruntă cu provocările vieții de idol, se îndrăgostește de liderul trupei, Hwang Tae Kyung.

“My ID is Gangnam Beauty”

Do Kyung Suk (interpretat de Cha Eun Woo) își exprimă dragostea pentru Kang Mi Rae (interpretată de Im Soo Hyang), spunând: “Când te privesc, văd o frumusețe interioară pe care nimeni altcineva nu o poate vedea. Ești frumoasă așa cum ești și te iubesc așa cum ești.”

După o intervenție de chirurgie estetică, Kang Mi Rae intră la facultate și încearcă să se accepte pe sine și să depășească prejudecățile legate de frumusețea sa. În acest proces, se apropie de Do Kyung Suk, un băiat popular și atractiv care o ajută să descopere că frumusețea nu este totul.

“Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”

Jung Joon Hyung (interpretat de Nam Joo Hyuk) îi mărturisește dragostea lui Kim Bok Joo (interpretată de Lee Sung Kyung), spunând: “Tu ești persoana care mă face să zâmbesc și să simt căldura în inima mea. Cu tine, fiecare zi este specială. Vreau să fii alături de mine mereu.”

Kim Bok Joo este o halterofilă talentată care se îndrăgostește de amicul ei Jung Joon Hyung, un înotător promițător. Împreună, își susțin visurile și trec prin experiențele frumoase și dificile ale vieții de tineri sportivi.

“Crash Landing on You”

Ri Jeong Hyeok (interpretat de Hyun Bin) își exprimă dragostea pentru Yoon Se Ri (interpretată de Son Ye Jin), spunând: “În fiecare zi petrecută împreună cu tine, simt că trăiesc cu adevărat. Ești raza mea de soare într-o lume întunecată. Vreau să fiu alături de tine pentru totdeauna.”

Yoon Se Ri, o moștenitoare bogată din Coreea de Sud, se prăbușește accidental cu parapanta în Coreea de Nord și întâlnește un ofițer militar numit Ri Jeong Hyeok. În timp ce încearcă să găsească o modalitate de a se întoarce în Coreea de Sud, Se Ri se îndrăgostește de Jeong Hyeok, iar povestea lor de dragoste devine complicată din cauza conflictului dintre cele două țări.

“What’s Wrong with Secretary Kim”

Lee Young Joon (interpretat de Park Seo Joon) își dezvăluie dragostea pentru Kim Mi So (interpretată de Park Min Young), spunând: “De când te-am întâlnit, viața mea s-a schimbat complet. Nu-mi pot imagina un viitor fără tine. Vreau să-ți fiu alături pentru totdeauna și să-ți ofer tot ceea ce ai nevoie.”

Vicepreședintele unei companii de succes, Lee Young Joon, descoperă că secretara lui de încredere, Kim Mi So, vrea să demisioneze. În timp ce încearcă să o convingă să rămână, Young Joon realizează că este îndrăgostit de ea și începe să-și exploreze sentimentele și să învețe să fie mai puțin egoist.

Aceste seriale captivante oferă povestiri complexe și emoționante, însoțite de declarații de dragoste puternice care au captivat publicul și au rămas în inimile telespectatorilor. Vouă ce declarație de dragoste v-a rămas în suflet?

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *