Top 3 seriale coreene cu intrigi din înalta societate

Îmi plac mult serialele coreene cu intrigi din înalta societate, răsturnări de situație spectaculoase și răzbunări. Vă propun 3 seriale de acest gen lansate în 2022, respectiv 2021, care m-au ținut cu sufletul la gură. Mi-a plăcut mult atât acțiunea în sine, actorii, dar și locațiile și ținutele spectaculoase: Eve, Mine și Remarriage and desires. Mai multe despre fiecare în parte în articol.

EVE (2022)

Eve este o poveste palpitantă cu răzbunare în înalta societate. Lee Ra El este o fată care în adolescență și-a pierdut familia și poziția socială într-un mod tragic, din cauza unui complot organizat de o familie puternică din Coreea. Din cauza acestei experiențe teribile, ajunge o femeie fatală, plină de ură față de toți cei care au complotat să îi distrugă părinții. Trăiește în SUA o perioadă, apoi se întoarce hotărâtă să se răzbune, prima sa țintă fiind Kang Yoon Kyum, CEO-ul uneia dintre cele mai mari companii din țară, LY Group. Este hotărâtă să îl seducă și să îl facă să își părăsească soția.

Intriga este fascinantă și te ține cu sufletul la gură, sunt răsturnări de situație peste răsturnări de situație, personaje machiavelice dar și momente pline de emoție. Dragostea se împletește cu răzbunarea, locațiile de filmare sunt absolut spectaculoase, în special personajul principal feminin arată extraordinar. Drama este încă în derulare, fiind la episodul 14 și abia aștept ultimele 2 episoade pentru a vedea cum se încheie totul.

Mi-a plăcut mult actrița din rolul principal, Sei Yea-Jin, care face un rol extraordinar și pe care o știu și din alte drame precum It’s Okay to Not Be Okay. Cred că i se potrivesc foarte bine aceste roluri de femeie fatală.

REMARRIAGE AND DESIRES

Un serial coreean lansat recent pe Netflix, care este o satiră la adresa înaltei societăți din Coreea și a obsesiei lor pentru poziție socială și căsnicii profitabile. Acțiunea se învârte în jurul lui Seung (Kim Hee-Seon), iar totul începe cu o tragedie. Soțul său se sinucide, din cauza unor intrigi puse la cale de amanta sa, Lee Hyung-Ju (Lee Hyun-Wook), care îl face să piardă totul, de la reputație, până la bani și job. Seung rămâne singură, cu un copil de crescut și cu o mulțime de datorii. La îndemnul mamei sale, se înscrie la o agenție de căsătorii, Rex, în speranța de a-și găsi un soț. Acolo se întâlnește cu amanta soțului său decedat și văzând cât de crudă este și fără regrete pentru că a distrus vieți, decide să se răzbune. De aici pornește intriga dintre cele 2 femei. Mi-a plăcut faptul că acest serial are o mulțime de femei puternice în prim plan, care iau viața în piept și nu așteaptă un bărbat să le salveze. Recomand drama.

MINE

“Mine” este o dramă marca Netflix care are în prim plan femei puternice care caută să își croiască un drum mai bun în viață. Seo Hee Soo este o fostă actriță ce a renunțat la cariera sa pentru a se căsători cu moștenitorul imperiului Hyo Won Group. Face tot posibilul pentru a fi o bună noră pentru această familie importantă. În plan secundar avem și dragostea dintre o menajeră și unul dintre copiii ai acestei familii puternice, o poveste frumoasă și captivantă. Și această dramă are o mulțime de intrigi, secrete bine păzite și arată dedesubturile unor familii de top din Coreea.

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *