9 dintre cele mai bune K-drame noi, de vizionat în noiembrie: Daily Dose of Sunshine pe Netflix, Vigilante pe Disney+, A Bloody Lucky Day și multe altele

Temperaturile se răcesc afară, dar programul de K-drame pentru noiembrie se încălzește, de la thrillere și acțiune până la romantism fantastic. Iată nouă dintre cele mai bune serii care debutează în cursul lunii.

1. Moon in the Day

Distribuția principală: Kim Young-dae, Pyo Ye-jin

Programată inițial pentru sfârșitul lunii octombrie, drama fantasy Moon in the Day va începe acum, în noiembrie. Kim Young-dae (S**ting Stars) îl joacă pe Han Joon-oh, care este salvat de pompierul Kang Young-hwa (Pyo Ye-jin, Taxi Driver ) în timp ce filmează un anunț de serviciu public.

Young-hwa devine garda lui de corp, dar când Joon-oh se trezește, este stăpânit de spiritul lui Do Ha (tot Kim), un nobil din epoca Joseon care a fost ucis de soția sa, care arăta exact ca Young-hwa. (ENA, 1 noiembrie)

2. Daily Dose of Sunshine

Distribuția principală: Park Bo-young, Yeon Woo-jin, Jang Dong-yoon, Lee Jung-eun

Park Bo-young este Jung Da-eun, o asistentă care tocmai a fost transferată la o secție de neuropsihiatrie. Ea se chinuie să se adapteze la noul domeniu, dar își crește abilitățile și încrederea cu ajutorul asistentei-șefe Song Hyo-jin (Lee Jung-eun, Parasite).

Între timp, ea se apropie de proctologul Dong Go-yoon (Yeon Woo-jin, Thirty-Nine) și este prietenă cu Song Yoo-chan (Jang Dong-yoon, The Tale of Nokdu ), un tânăr strălucitor care ascunde un secret. (Netflix, 3 noiembrie)

3. Vigilante

Distribuție principală: Nam Joo-hyuk, Yoo Ji-tae, Kim So-jin, Lee Joon-hyuk

Nam Joo-hyuk joacă rolul lui Kim Ji-yong, un tânăr student al academiei de poliție, frumos, dar furios, care își asumă responsabilitatea de a elimina infractorii noaptea, după ce mama sa a fost ucisă în copilărie.

Supranumit „Vigilante” de presă, el devine o senzație media care evidențiază legile relaxate ale Coreei împotriva criminalilor. Kim So-jin (Through the Darkness) joacă rolul scriitorului de știri TV care răspândește vestea, Yoo Ji-tae (Oldboy) e un polițist care îi urmărește toate mișcările și Lee Joon-hyuk (The Roundup: No Way Out) joacă rolul un om bogat care îl ajută în activitățile sale nocturne. (Disney+, 8 noiembrie)

4. Secret Playlist

Distribuția principală: Kim Hyang-gi, Shin Hyun-seung

Un poster promoțional pentru „Secret Playlist”.

Bazat pe un webtoon și co-produs de Hulu Japan, Secret Playlist îl prezintă pe Kim Hyang-gi (Along with the Gods: The Two Worlds) și noua față Shin Hyun-seung ca YouTuber și idol care se angajează într-o dragoste secretă.

Kim este studentul Song Han-ju, care activează în secret ca muzicianul YouTube PLII, în timp ce Shin este Lee Do-guk, membru al unei trupe de băieți care dorește să colaboreze cu PLII. (TVING, 18 noiembrie)

5. A Bloody Lucky Day

Distribuția principală: Lee Sung-min, Yoo Yeon-seok, Lee Jung-eun

Starul din Shadow Detective Lee Sung-min se urcă la volan în rolul șoferului de taxi Oh Taek, care se trezește dintr-un vis și prinde o cursă lungă prin toată țara. Problema este că clientul său este Geum Hyeok-soo (Yoo Yeon-seok, Spital Playlist), un tânăr fermecător care se dovedește a fi un ucigaș psihopat.

Lee Jung-eun (Parasite) joacă rolul mamei uneia dintre victimele lui Hyeok-soo care încearcă să-i dea de urma. (TVING, 24 noiembrie)

6. Once Upon a Boyhood

Distribuția principală: Im Si-wan, Lee Sun-bin

Im Si-wan într-o imagine din „Once Upon a Boyhood”.

În această dramă plasată în anii 1980, Im Si-wan din trupa de băieți ZE:A îl joacă pe Jang Byung-tae, un tânăr care nu prea face față la școală și se transferă la un liceu agricol din mediul rural, unde se confruntă cu un incident neașteptat.

Regizorul Fiery Priest Lee Myung-woo conduce spectacolul, revenind la Coupang Play după prima sa dramă One Ordinary Day. (Coupang Play, 24 noiembrie)

7. My Demon

Distribuția principală: Kim Yoo-jung, Song Kang

Tinerele vedete Kim You-jung (Backstreet Rookie) și Song Kang  Sweet Home) urmează să încălzească ecranul în drama romantică fantezie My Demon.

Kim este Do Do-hee, tânăra moștenitoare trufașă a Grupului Viitorului care nu are încredere în nimeni și nu crede în dragoste.

Do-hee încheie apoi un contract de căsătorie fals cu chipeșul demon Jung Gu-won (Song), care poate trăi pentru totdeauna păcălind oamenii în înțelegeri care par prea frumoase pentru a fi adevărate.

După ce o întâlnește pe Do-hee, Gu-won își pierde în mod misterios puterea și trebuie să o protejeze pentru a se salva. (SBS, 24 noiembrie)

8. The Story of Park’s Marriage Contract

Distribuția principală: Lee Se-young, Bae In-hyuk

În această dramă de epocă bazată pe un webtoon, Lee Se-young (The Law Cafe) joacă rolul lui Park Yeon-woo, o tânără fecioară al cărei soț moare brusc în noaptea nunții lor. Ea este apoi răpită și aruncată într-o fântână.

Când deschide ochii, se trezește în Seulul de astăzi și este salvată dintr-o piscină de Kang Tae-ha (Bae In-hyuk, Why Her? ), succesorul SH Seoul Corporation.

Tae-ha este un tânăr sincer, cu o boală cardiacă, care nu este interesat de romantism, dar bunicul său bolnav dorește să-l vadă căsătorit înainte de a muri. Apoi încheie o căsătorie prin contract cu Yeon-woo. (MBC, 24 noiembrie)

9. Tell Me that You Love Me

Distribuția principală: Jung Woo-sung, Shin Hyun-been

https://www.youtube.com/watch?v=86Rm5Skr3xU

Jung Woo-sung (Hunt) și Shin Hyun-been ( Hospital Playlist ) își unesc forțele pentru această dramă romantică regizată de Kim Yoon-jin ( Our Beloved Summer ) și scenariul lui Kim Min-jung (The Sound of Magic).

Cha Jin-woo (Jung) este un bărbat care are probleme cu vorbirea din cauza unei deficiențe de auz și se exprimă prin desenele sale.

El o întâlnește pe actriță aspirantă Jung Mo-eun (Shin), care se exprimă prin cuvinte. Perechea trebuie să-și depășească obstacolele pe măsură ce se apropie. (ENA, 27 noiembrie)

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *