Love is for Suckers, un must-watch despre prietenie și dragoste

„Love is for Suckers” este un serial coreean Rom-Com care spune povestea a doi prieteni buni, Goo Yeo Reum (Lee Da Hee) și Park Jae Hoon (Choi Siwon). Prietenia lor de 20 de ani ia o întorsătură atunci când participă împreună la un reality show, cei doi ajungând să dezvolte sentimente amoroase pe parcurs. Deși tema „de la prietenie la iubire” nu este nouă, fiind exploatată des în seriale, execuția face diferența. Actorii principali au o chimie foarte bună și de asemenea umorul lor te face să zâmbești în fiecare episod. În plus, acțiunea se petrece în jurul unui reality show de dating, ceea ce aduce un aer de noutate și ne lasă să vedem cum se realizează un reality show coreean.

Goo Yeo Reum este producător de televiziune și, deși lucrează mai mult decât majoritatea producătorilor, emisiunile ei par să eșueze de fiecare dată. Apoi este selectată să producă un nou reality show de dating, numit „Kingdom of Love”. Vecinul ei și cel mai bun prieten este Park Jae Hoon, un chirurg plastician care și-a pierdut toată pasiunea pentru muncă. Relația lor este strânsă, dar pur platonică. Park Jae Hoon ajunge să fie plictisit de relații și, în esență, renunță la dragoste. Ca atare, el urmărește doar relații ocazionale.

În etapa de planificare a producției show-ului, Goo Yeo Reum se confruntă cu dificultăți în a găsi burlacii potriviți care să apară în programul TV. În cele din urmă, îi propune lui Park Jae Hoon să participe, acesta acceptând să devină concurent în emisiune, din dorința de a o ajuta. Dar în această nouă dinamică necunoscută – în calitate de producător și membru al distribuției – ei încep în mod neașteptat să dezvolte sentimente romantice nemaiîntâlnite.

Va transforma „Kingdom of Love” prietenii în iubiți?

„Love is for Suckers” bifează toate clișeele la care te-ai aștepta de la o comedie romantică. Clasicul triunghi amoros, prieteni din copilărie ajunși iubiți, etc. Dar, în ciuda acestui fapt, serialul are un aer foarte nostalgic, care vă va aminti de unele comedii romantice clasice cu care orice iubitor de K-drama este foarte familiarizat. Deși aceste clișee sunt obișnuite, „Love is for Suckers” nu le prezintă într-un mod care să fie banal. În schimb, ele contribuie la poveste și la chimia dintre cei doi actori principali.

Actrița din rolul principal, Lee Da Hee, a strâns o bază uriașă de fani după ce a participat la mai multe reality show-uri, arătându-și farmecul și spiritul iubitor. De atunci, ea a continuat să cucerească inimile multora și și-a dezvoltat repertoriul ca actriță. În acest nou serial, Lee Da Hee își arată versatilitatea, etalând emoțiile vaste prin care trece personajul ei. Indiferent dacă arată o latură foarte drăguță sau o scenă de despărțire zguduitoare, Lee Da Hee este capabilă să ne inducă toate stările posibile.

Dacă doriți să urmăriți reality show-uri coreene, am scris un articol pe tema aceasta, cu recomandări. Și dacă tot vorbeam în acest articol despre un reality show de dating, în articol recomand și o astfel de emisiune, care mi-a plăcut foarte mult, Single’s Inferno. Citiți și articolul mai jos.

Top 6 emisiuni și documentare coreene foarte bune

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Mă puteți urmări și pe contul de Instagram, unde recomand o mulțime de cărți de autori asiatici, sau despre cultura asiatică.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *