4 seriale coreene numai bune pentru această vară

Vara este aproape, ceea ce înseamnă că ne putem relaxa și profita la maximum de zilele calde care urmează. Este, de asemenea, momentul perfect pentru a ne cuibări în confortul casei noastre, la răcoare, vizionând seriale coreene superbe, care ne poartă prin peisaje de vară din Coreea de Sud. Iată patru kdrame captivante care  sărbătoresc vara în numeroasele sale nuanțe.

“Our Beloved Summer”

Choi Woong (Choi Woo Shik) și Guk Yeon Soo (Kim Da Mi) habar nu aveau că documentarul pe care l-au filmat în liceu va deveni un clasic un deceniu mai târziu. Cei doi au devenit apropiați în timpul filmărilor și chiar au început o relație care a durat cinci ani. Având în vedere cererea populară din partea telespectatorilor care doresc să știe cum a decurs viața celor doi, producătorii documentarului îi provoacă pe Woong și Yeon Soo să se confrunte din nou cu camera. Este o sarcină în sine, deoarece pare să existe multă animozitate între cei doi, dar ei decid să o accepte. Pe măsură ce vechile sentimente reapar, există o mulțime de regrete și probleme nerezolvate.

„Our Beloved Summer” atinge un punct sensibil. Narațiunea romantică scoate la iveală în mod evocator modul în care dragostea este ceva la care trebuie lucrat dincolo de ochelarii roz ai iubirii. Comunicarea este esențială, precum și modul în care partenerii trebuie să se îngrijească și să se hrănească reciproc. Lăsând la o parte chimia lui Choi Woo Shik și Kim Da Mi, cuplul a părut foarte real. „Christmas Tree”, cântat de V de la BTS , a făcut din aceasta o dramă de reținut vara aceasta.

“Summer Strike”

Lee Yeo Reum (Seolhyun) se confruntă cu epuizarea și cu stare generală proastă. Moartea mamei sale devine un catalizator pe măsură ce își reevaluează viața și relația cu iubitul ei dominator care o tratează ca pe un preș. Yeo Reum decide să părăsească Seulul și se îndreaptă spre micul oraș de pe litoral Angok pentru a-și reseta gândurile și viața.

Ahn Dae Bum (Im Siwan), un geniu al matematicii, duce o viață liniștită în Angok. Lucrează ca bibliotecar și e foarte timid. Pe măsură ce Yeo Reum și Dae Bum se întâlnesc, există o conexiune, deoarece amândoi îl primesc pe celălalt ca nimeni altul. Yeo Reum îl ajută pe Dae Bum să înfrunte fantomele trecutului său, în timp ce el, la rândul său, o ajută să preia controlul asupra vieții ei.

„Summer Strike” este un memento să nu renunți niciodată la tine și să sărbătorești micile victorii în loc să te lași împovărat de viață și provocările ei. Romantismul lent dintre cei doi actori și actoria lui Seolhyun și Im Siwan sunt negrabite și naturale, făcând această dramă subestimată o vizionare obligatorie.

“Summer Scent”

Min Woo (Song Seung Heon) are inima frântă după dispariția tragică a iubirii vieții sale, Eun Hye (Shin Ae).  Neputând să meargă mai departe, pleacă în străinătate la studii. Între timp, fără să știe el, părinții lui Eun Hye decid să-i doneze organele pentru ca altcineva să aibă parte de o viață nouă. Hye Won (Son Ye Jin), suferă de o boală de inimă și devine destinatarul inimii lui Eun Hye.  Deci, care sunt șansele ca Min Woo și Hye Won să se încrucișeze? Se pare că destinul are alte planurile în lucru. Hye Won este logodită și îl întâlnește pe Min Woo. Dar de ce i se zguduie inima la vederea acestui bărbat cu aspect nefericit? Și se poate repara în sfârșit inima frântă a lui Min Woo ? Va putea el vreodată să meargă mai departe?

„Summer Scent” este o melodramă romantică, care vine cu partea ei de dragoste, lacrimi și durere. Farmecele captivante ale lui Song Seung Heon și Son Ye Jin, precum atracția dintre personajele lor, fac din această dramă una de neratat.

“Once in a Summer”

O adevărată explozie din trecut, acest film din 2006 îl are în rolul principal pe Lee Byung Hun în rolul profesorului Yun Suk Young și pe Soo Ae în rolul lui Seo Jung In. Profesorul Yun este rugat de unul dintre elevii săi, acum asistent de producător, să apară în serialul ei de televiziune, care privește relocarea celor dragi pierduți de mult din trecutul invitatului. Deși inițial ezită, Yun Suk Young este de acord. El retrăiește amintirile unei veri de mult apuse, mai exact 50 de ani. Era 1969, când el, împreună cu prietenii săi, călătorise într-un sat îndepărtat. Îl întâlnește pe Jung In, singurul custode al bibliotecii din sat. Pe măsură ce ajung să se cunoască, relația lor se confruntă cu turbulențe, deoarece Jung In adăpostește secrete întunecate, iar climatul politic volatil al țării adaugă și mai mult combustibil, iar cuplul se confruntă cu circumstanțe neprevăzute.

Acest film este o poveste blândă despre dragostea din trecut, inimi frânte și dorința de a reveni în timp pentru a căuta răspunsuri la întrebări care încă par de neînțeles. Lee Byung Hun, care înfățișează călătoria de 50 de ani a lui Yun Suk Young, este fabulos ca tânărul nesăbuit de odinioară pentru un bătrân care se uită înapoi la anii minunați și dragostea tinereții sale. Ține șervețele la îndemână, deoarece această poveste de dragoste te va face să plângi.

SURSA

Pentru a nu rata noutățile din lumea K-Drama & K-POP, alătură-te grupului nostru de Facebook K Drama România sau abonează-te la canalul de YouTube unde vorbesc despre K-POP, K-Drama și cultura coreană. Ne puteți urmări și pe contul de Instagram sau Facebook.

Facebook Comments

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *